Adana Valisi Haberleri

Altın Koza Film Festivali jürisi Serenay Sarıkaya tarzıyla damga vurdu! Kısa saçları dikkat çekti

Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olan Serenay Sarıkaya sade ve şık tarzıyla dikkat çekti. Saçlarını kısa kestiren Sarıkaya, yeni tarzıyla geceye damga vurdu.

Magazin 2024-09-30 22:12:22

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti! 'Soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim'

AK Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu paylaşımda Zenbilci'nin, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullanması dikkat çekti. Zenbilci'nin oğlunun adının karıştığı soruşturmanın uyuşturucuyla ilgili olduğu öne sürüldü.

Haber 2024-09-30 15:23:52

Fiyatını bile açıkladı! Murat Sancak Adana Demirspor'u satıyor: Bana ulaşın...

Süper Lig'de sezonun en kötü başlangıçlarından birini yapan Adana Demirspor, saha dışında da zor günler geçirirken Akdeniz ekibinin başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-30 12:49:23

Tarzıyla festivale damga vurmuştu! Serenay Sarıkaya after partide halay çekti! Görenler şaştı kaldı

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu. Serenay Sarıkaya, jüri üyesi olduğu festivale tarzıyla damga vurdu. Vücudunu saran göğüs dekolteli elbisesiyle hayranlarından tam not alan ünlü ismin after partide halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Sarıkaya'yı halayda görenler şaştı kaldı.

Magazin 2024-09-30 11:14:15

Yer: Adana! Eşinin direksiyon sınavını geçememesinden hocayı sorumlu tuttu! Burnunu kırdı

Sinyal vermemesinin sebebi direksiyon hocası görüldü, sınavı geçemeyen kadının eşi hocaya saldırdı. Adana'da direksiyon sınavına giren kadın sürücü adayı sinyal vermediği için sınavdan kalınca kadının eşi Murat V., görevli öğretmen Baddal A.’nın burnunu kırdı.

Haber 29-09-24 17:39

Adana Burması nedir, özellikleri nelerdir? Adana Burması alırken nelere dikkat edilmelidir?

Ağırlığı genellikle 15 ile 100 gram arasında değişen Adana Burması'nın daha hafif modelleri de üretilir. Müşterilerin istekleri doğrultusunda ağırlığı, çapı, kalınlığı ve tasarım özellikleri çeşitlendirilebilen bu ziynet 22 ayardır. Piyasada örgülü ve yılan desenli seçenekleri yaygın olan Adana Burması'nın zahmetsiz işçiliğe sahip olduğu belirtilir. Bu da ziynetin yatırım yapmak, günlük olarak kullanmak veya birine hediye etmek amacıyla satın alınabilmesinin temel nedenlerindendir.

Finans 29-09-24 14:50

Adana'nın vergi rekortmeni teknik direktörü Vincenzı Montella oldu!

Adana Defterdarlığı tarafından açıklanan 2023 yılının gelir vergisi rekortmenleri listesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ilk sırada yer aldı.

Finans 29-09-24 14:33

İlk sırada şaşırtan isim! Montella, Adana'nın vergi rekortmeni oldu

Adana Demirspor'u çalıştırdığı dönemde 36 milyon 479 bin liralık vergi beyanında bulunan Vincenzo Montella, Adana'nın gelir vergisi rekortmeni oldu. İşte detaylar...

Spor 29-09-24 12:34

Altın Koza Film Festivali'nde gergin anlar! Mehmet Aslantuğ'un selamı havada kaldı

Bu yıl 31.'si gerçekleştirilen Adana Altın Koza Film Festivali'ne gergin anlar damga vurdu. Ünlü oyuncu Levent Özdilek'in meslektaşı Mehmet Asltanuğ'un selamını havada bırakması dikkat çekti.

Magazin 28-09-24 16:58

Bu nasıl vicdan! 75 yaşındaki adamı acımasızca dövdü... O anlar kamerada!

Osmaniye'de bir genç ile yaşlı adam arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Genç, sokak ortasında 75 yaşındaki adamı evire çevire acımasızca dövüp küfretti. Büyük tepki toplayan görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ise konuyla ilgili olarak "ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Haber 28-09-24 10:03

Mario Balotelli için sürpriz transfer gelişmesi! Görüşmeler sürüyor...

Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra serbest statüde yer alan Mario Balotelli için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Spor 26-09-24 18:35

Yer: Adana! Yaya yolundan geçmek istemişti: Korkunç kaza saniye saniye kameralarda!

Adana'da bir kadın yaya geçidinden geçmek istedi. Eliyle gelen arabaları durdurmaya çalışan kadına araba çarptı. Feci kazanın etkisiyle takla atarak metrelerce savrulan kadın hastaneye kaldırılsa da hayata tutunamadı. Yaşanan kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 26-09-24 14:18

Yöneticilik yaptı, memlekete döndü! İhtiyacı fark edip harekete geçti... Her yere sipariş gönderiyor

Elazığ'da girişimci iki kız kardeş, birikimlerine devlet desteğini de katarak meyve ve sebze kurutma tesisi kurdu. Öznur Aslankaya, Adana, Mersin, İzmir, Manisa, İstanbul gibi illerde gıda sektöründe yöneticilik yaptığını söyleyip tesisi kurmadan önce bölgede araştırma yaptıklarını, böyle bir ihtiyaç olduğunu belirledikten sonra tesisi kurduklarını anlattı.

Kadin 26-09-24 11:50

MYNET ÖZEL | İstanbul Valisi Davut Gül tek tek anlattı: Faili meçhul bir cinayet bile yok, millet birbirini kesiyor algısı yapılıyor devlet hiçbir şeyi unutmaz!

İstanbul Valisi Davut Gül, gündemdeki birçok konuyla ilgili Mynet'in sorularını yanıtladı. Vali Davut Gül; Yunus Emre Geçti isimli katilin polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesi sonucu kamuoyundaki 'suç kaydı' tartışmasını, İstanbul'daki şiddet olaylarını, suça teşvik eden dizileri ve paylaşımları, İstanbul'un bir numaralı idari amiri olarak yaşadıklarını değerlendirdi.

Haber 26-09-24 11:47

Volkan Demirel, Adana Demirspor ile son anda masadan kalktı! Listedeki diğer isimlerle görüşülecek

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktör Volkan Demirel, Adana Demirspor ile görüşmelerde anlaşma sağlayamadı.

Spor 25-09-24 15:26

Volkan Demirel Süper Lig'e geri dönüyor! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi

Süper Lig'de son olarak Hatayspor'u çalıştıran ve Hatay ekibinden ayrılmasından bu yana her hangi bir takım ile anlaşmayan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-09-24 14:21

Murat Sancak'tan dikkat çeken paylaşım! Söz veriyorum inanırsam yönetimi veririm yönetsin

Süper Lig'e olan 26 yıllık hasretini sonlandırırak 2021-2022 sezonunda ligde mücadele etmeye hak kazanan Adana Demirspor, son 4 sezonun en kötü başlangıcını yaşıyor. Mavi-lacivertliler, topladığı 1 puanla ligin dibine demir attı.

Spor 23-09-24 22:00

Alanyaspor Adana Demirspor'u 2 golle geçti, ligdeki ilk galibiyetini aldı!

Alanyaspor, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek aldı.

Spor 22-09-24 22:21

Gaziantep'te feci kaza! Tur otobüsünün devrildi, yaralılar var

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Osmaniye-Gaziantep arasındaki bölümünde tur otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Kazada yaralanan sürücünün de aralarında bulunduğu 20 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 22-09-24 00:31

PFDK'den Fenerbahçe'ye para cezası!

PFDK, Fenerbahçe'yi 990 bin, Adana Demirspor'u 300 bin ve Gaziantep FK'yi 40 bin 500 lira para cezasına çarptırdı.

Spor 19-09-24 21:11

'Hayatımıza girişi enteresan' Yurt içi ve yurt dışında talep çok 'Üretimde büyük açık var' deyip herkesi yapmaya davet etti

Adana, Saimbeyli'de sumağı inceleyen bilim adamları birçok derde deva olduğu bilinen sumağın ilaç, gıda ve deri sektöründe büyük talep gördüğünü söyleyip ekim alanlarının genişletilerek ekonomiye kazandırılması gerektiğini vurguladı. Sumağa yurt içi ve yurt dışından talep olduğunu belirten Mahmut Gökşen "Herkesi sumak yetiştirmeye davet ediyorum" derken Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal "Düne kadar zararlı bitki diye mücadele ettiğimiz sumağın hayatımıza bu şekilde girişi enteresan" dedi.

Finans 19-09-24 15:17

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın hapis cezası onandı! Siyasi yasak getirildi

Adana'nın Ceyhan Belediye Başkanı CHP'li Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı kardeşi Caner Aydar ve amcası Ertan Aydar, 'Hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit' suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına mahkum edilmişti. Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkan Kadir Aydar'ın 2 yıl 1 aylık hapis cezasını onayıp, mahkûmiyet süresince siyasi yasak getirdi.

Haber 19-09-24 15:08

16 vali de paylaşım yaptı! Tepki çeken Rahmi Doğan bir noktada onlardan ayrıldı: Sosyal medyada dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete’de 16 ilin valisi birden değişti. Deprem öncesi ve sonrası gerekli önlemleri almadığı ve görevini kötüyü kullandığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan eski Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Valisi olarak atandı. Ayrıca Doğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımını yorumlara kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 19-09-24 12:43

Burdur’un yeni valisi Tülay Baydar Bilgihan şehre atanan ilk kadın vali oldu!

Resmi Gazete’de yayımlanan 18 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Vali Bilgihan şehrin ilk kadın valisi olurken mevcut vali Türker Öksüz ise Vali-Mülkiye Başmüfettişi oldu.

Haber 19-09-24 01:01

16 vali birden değişti! İçlerinde en çok o isim dikkat çekti... Deprem döneminin tepki çeken Valisi Rahmi Doğan'a ödül gibi atama

Resmi Gazete'de gece yarısı yayımlanan karara göre 16 ilin valisi değişti. Listede en dikkat çeken isim Sakarya'ya atanan Rahmi Doğan oldu. Doğan, 6 Şubat depremlerinde Hatay Valisiyken depremin 37. gününde AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa etmişti. Karar kamuoyunda tepki çekince AK Parti Doğan'ı aday göstermemişti. 1,5 yılın ardından Doğan yeniden vali olarak döndü.

Haber 19-09-24 00:16

Galatasaray'da derbi öncesi Mauro Icardi gelişmesi! Tedavisi sona erdi İstanbul'a geri döndü

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Adana Demirspor ile Galatasaray mücadelesinde sakatlanan Arjantinli golcü Mauro Icardi, bir süredir takımdan uzak kalmasının ardından İstanbul'a döndü.

Spor 18-09-24 23:13

Eskişehir Valiliği harekete geçti sokaklarda dilenci kalmadı!

"Sokakta insanları rahatsız edilerek dilencilik yapılmasının önüne geçilmesi lazım" diyerek harekete geçen Eskişehir Valiliği'nin aldığı önlemlerle dilenci sayısı azaldı. Dilendirilen çocuk sayısı da düştü. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy sokaktan kurtarılan 174 çocuğun okutulması için çalışma yapıldığını belirtti.

Haber 18-09-24 21:27

Artvin Valisi Ünsal yağışların neden olduğu heyelan ve taşkınlarda can kaybının olmadığını bildirdi

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Arhavi, Hopa ve Borçka'da yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan ile taşkınlarda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını söyledi.

Yurthaber 17-09-24 08:23

Süper Lig’de 5. hafta sona erdi

Trendyol Süper Lig’e verilen aranın ardından 5. hafta, bugün oynanan Antalyaspor-Adana Demirspor müsabakasıyla tamamlandı. Ligin 5. haftasının önemli karşılaşmasında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kalırken, Fenerbahçe ve Galatasaray derbi öncesi rakiplerini rahat geçti.

Spor 17-09-24 07:43

Beşiktaş'tan Antalyaspor'a kiralanan Emrecan Uzunhan'dan şok haber! Hastaneye kaldırıldı...

Trendyol Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Antalyaspor, Adana Demirsspor'u konuk etti. Karşılaşmanın henüz 11. dakikasında Beşiktaş'tan Akdeniz ekibine kiralanan Emrecan Uzunhan, sakatlanarak oyundan çıktı. Genç futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrası hastaneye götürüldü.

Spor 16-09-24 23:15

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor Adana Demirspor'dan üç puanı 90+8'de aldı! Alex De Souza büyük sevinç yaşadı!

Trendyol Süper Lig 5. hafta kapanış maçında Antalyaspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Antalya'da oynanan mücadeleyi Alex'in öğrencileri 2-1 kazandı.

Spor 16-09-24 22:42

Yer: Adana! Bekçiyi kolundan bıçaklayan 17 yaşındaki genç kız ayağından vuruldu

Adana'da 17 yaşındaki genç kız, tartıştığı bekçiyi kolundan bıçakladı. Yaralanan Bekçi K.S.D., genç kızı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Her iki yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber 15-09-24 23:56

THY'nin uçağında kriz! ‘‘Turkish Power’’ diye bağırdı! ''Benim 10 tane fabrikam var'' diyerek tehditler savurdu: Gözaltına alınmıştı, para cezası verildi

Türk Hava Yolları’nın bir dış hat uçuşu öncesinde business class ile seyahat edecek olan bir yolcu, yeri değiştirilmesi nedeniyle kabin memurlarıyla tartıştı. Ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler eden yolcu gözaltına alındı. İstanbul Valisi Davut Gül o anları 'Beklenen son' diyerek paylaştı. Emniyet yolcuya para cezası kesildiğini açıkladı. Öte yandan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yaptığı açıklamada hukuki sürecin başlatılarak yolcunun kara liseye alındığını belirtti.

Haber 15-09-24 20:36

SON DAKİKA | Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı Türkiye'de! İsrail askerleri öldürmüştü

Son dakika haberi: Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı Türkiye'ye getirildi. İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen ilk törene İstanbul Valisi Davut Gül de katılıyor.

Haber 13-09-24 09:12

Murat Sancak duyurdu! ''Ticari sorunlar da eklenince...''Adana Demirspor transferi tahtasını açamadı!

Adana Demirspor, transfer tahtasını açamadı. Mavi Şimşekler, borç ödemelerini yapıp ara transfer döneminde yasağı kaldırmak için çaba harcayacak.

Spor 12-09-24 18:43

Vedat Muriqi ve Milot Rashicalı Kosova Milli Takımı'nda büyük kriz! Federasyon başkanı futbolcuları tehdit etti! ''Bacaklarınızı kırarım...''

Adana Demirspor’un eski kalecisi Arijanet Muric’in Kosova Futbol Federasyonu Başkanı tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Spor 11-09-24 17:40

Doktorun kafasına elektrikli çaydanlıkla vura vura kafatasını çatlattı: Adana bu saldırıyı konuşuyor

Adana'da doktora giden S.D. işe giriş raporunu alamayacağını duyunca gözü döndü. Eline odadaki elektrikli çaydanlığı alan saldırgan doktora saldırmaya başladı. Saldırıda doktorun kafa tası çatladı, omzu çıktı. Saldırgan gözaltına, doktor yoğun bakıma alındı.

Haber 11-09-24 10:56

Beşiktaş'tan TFF'ye 2 maç için resmi başvuru yapıldı! Federasyonla yüz yüze konuştuk

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Süper Lig'de oynayacakları Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarının pazartesi gününe ertelenmesi için TFF'ye resmi başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Spor 08-09-24 11:59

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem... Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep'te de hissedildi

Son dakika deprem haberi: AFAD, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem, Adana, Hatay, Gaziantep, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Kilis ve Şanlıurfa gibi illerde de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığı, saha tarama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Öte yandan sarsıntının ardından bazı vatandaşların ev ve iş yerlerinden açık alana çıktıkları görüldü.

Haber 07-09-24 09:41

Hindistan'dan Almanya'ya giden uçakta bomba alarmı! İhbar asılsız çıktı

Hindistan’dan Almanya’ya giden bir uçak, bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Hindistan uçağının Erzurum Havaalanı'na acil iniş yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan da olayla ilgili açıklama yaptı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de yolculardan birinin peçeteye "uçakta bomba var" notunu yazıp kabin ekibine verdiğini açıkladı. Aramalar sonucunda bomba ihbarının asılsız olduğu ortaya çıktı.

Haber 06-09-24 17:28

Roblox nedir? Roblox ile ilgili bilmeniz gerekenler

Roblox, 2006 yılında David Baszucki ve Erik Cassel tarafından kurulan bir oyun platformudur. Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, platformda çocukların istismarına neden olabilecek içerikler bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'de Roblox'a erişim engeli kararı verilmiştir. Peki, Roblox nedir, ne işe yarar? Roblox zararlı mı?

Haber 06-09-24 16:42

Icardi'nin sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı! Osimhen'e gönderme mi yaptı?

Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan Mauro Icardi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine geçti. İşte detaylar...

Spor 05-09-24 11:30

Adana Demirspor maçının ardından Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi! Tüm paylaşımları sildi... Resmi açıklama bekleniyor

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçının ardından kişisel sosyal medya hesabındaki Galatasaray ile ilgili olan tüm paylaşımlarını sildi. İşte detaylar...

Spor 01-09-24 17:42

Galatasaray resmen açıkladı: Yırtık var! Sarı-Kırmızılı taraftarlar Mauro Icardi'den gelen haberle yıkıldı! Fenerbahçe derbisinde...

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi, ilk yarıda sakatlanarak yerini Michy Batshuayi'ye bırakmıştı. Arjantinli yıldızın sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-09-24 16:06

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalar! Transfer sözleri...

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar sahadan 5-1'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Spor 01-09-24 00:37

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'ndan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya gönderme!

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar sahadan 5-1'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya yaptığı gönderme dikkatleri çekti.

Spor 01-09-24 00:19

Erman Toroğlu'ndan 15 yaşındaki kaleci Deniz Dönmezer'e olay yaratan sözler! ''Futbol ukalası, Muslera bile senin yaptıklarını yapmıyor...

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Galatasaray’a 1-5 mağlup oldu. Yorumcu Erman Toroğlu, şanssız bir maç geçiren Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer'e yüklendi.

Spor 01-09-24 00:02

Galatasaray, Adana Demirspor'a adeta gol oldu yağdı! Sarı-kırmızılılar rakibini 5-1 mağlup etti!

Trendyol Süper Lig'e 6 puanla giriş yapan Galatasaray, 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor'a adeta gol yağdırdı. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen sarı-kırmızılılar, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, bu sonuçla birlikte maç eksiğiyle puanını 9'a yükseltti.

Spor 31-08-24 23:40

Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Oyuna devam edemedi, çıkarken yaptığı işaret taraftarları korkuttu

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılarda Arjantinli yıldız Mauro Icardi, dizinden sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Spor 31-08-24 22:29