Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi Haberleri

'Türkiye güzeli' doktoru heyecanla bekliyorlar! İlçenin özelliklerini tek tek anlattılar... Bakın ne ikram edecekler

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen ve Sağlık Bakanlığı’nın 118. dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında, Bingöl'ün 2304 nüfuslu Yayladere ilçesine doktor olarak atanan İdil Bilgen’i, bölge halkı ilçeye davet etti. Ataması yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içinde göreve başlaması gereken Bilgen için ilçe esnafından Mehmet Emin Erdem “Burada yaşayan biri olarak gelmesini canıgönülden istiyoruz" dedi. Erdem kendisine bir acı kahve ikram etmek istediklerini söyledi.

Haber 2024-09-19 08:57:08

Arda Turan'ın belgeselindeki Fatih Terim kısmını yerden yere vurdu! Koskoca Fatih Terim hak etmiyor onu

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Arda Turan'ın geçtiğimiz haftalarda yayınlanan belgeseli hakkında konuştu. Belgeselin iyi olmadığını ifade eden Demirkol, Fatih Terim bölümünün hiç güzel anlatılmadığını ifade etti.

Spor 2024-09-13 07:45:32

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Fatih Karahan… Ekonomi yönetimi kamera karşısına geçti, OVP mesajı verdi: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 33'ten 41,5'e yükseldi

Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek ve Fatih Karahan kamera karşısına geçti. 2025-2027 önemine ilişkin enflasyon, istihdam, büyüme gibi temel makro ekonomik hedeflerin yer aldığı Orta Vadeli Program (OVP) açıklandı. Revize edilen rakamlar tek tek paylaşıldı. Hedefin enflasyonda tek haneye ulaşmak olduğu vurgulandı. Buna göre, enflasyon beklentisi yine bu yıl için yüzde 33'ten yüzde 41,5'e çıkarıldı.

Finans 2024-09-05 09:47:44

12 yaşındaki kız çocuğunun gözünde canlı kene çıktı! Ağrı ve kaşıntı şikayetiyle gitti...

Bitlis’te göz ağrısı ve kaşıntısı şikayetiyle hastaneye başvuran 12 yaşındaki kız çocuğunun gözünden canlı kene çıkarıldı. Yapılan müdahalenin ardından hastanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı kene vakalarına dikkat çekti. Reyhanlı "Yaz aylarında bu tür vakalara sıkça rastlıyoruz. Özellikle kırsal kesimlerde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını öneriyoruz" dedi.

Haber 2024-08-29 15:04:42

Danıştay'dan Ekrem İmamoğlu kararı! Fatih Sultan Mehmet’in o tablosu çok tartışılmıştı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 15. Yüzyıl'da Venedikli ressam Gentile Bellini'nin atölyesinden çıkan Fatih Sultan Mehmet tablosu ile ilgili Danıştay kararı açıklandı. Danıştay, Fatih Sultan Mehmet Tablosu’nun orijinal olduğuna ve kamunun zararı olmadığına hükmetti. Ekrem İmamoğlu’nun o hamlesi çok tartışılmıştı. İşte detaylar…

Haber 28-08-24 10:16

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan CHP'li milletvekili Tuncay Özkan'a tepki: Haddinizi bilin! Ülke liderliğine hakaret edemezsiniz

CHP'li milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hakaretle hedef almasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan tepki geldi. Cumhurbaşkanı'nın "devlet başkanı" olduğunu vurgulayan Uçum "Haddinizi bilin. Ülke liderliğine hakaret edemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 26-08-24 08:04

Yaz aylarının korkulu rüyasına dikkat: Organ yetmezliğine kadar gidebiliyor! 'Çıplak elle dokunmayın' uyarısı

İçinde olduğumuz yaz aylarında aşırı sıcakların etkisini göstermesi yaz tehlikesini ortaya çıkarıyor. Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Orkun Kızılöz, yaz ayında kenelerin neden olduğu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına karşı vatandaşları uyararak, "Vücudu örten giysiler giyilmeli, uzun kollu kazak veya gömlek ile uzun paçalı pantolonlar, uzun çorap ve bot tercih edilmeli, giysiler düzenli olarak kene varlığı açısından kontrol edilmelidir" dedi.

Haber 16-08-24 15:42

Son dakika: Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi! Yeni tarife belli oldu: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...

Son dakika haberi: Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine bu geceden geçerli olmak üzere zam geldi. Yeni tarife ile otomobiller için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden (FSM) geçişler 33 TL oldu. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ise otomobiller için 555 TL oldu. Diğer yandan İstanbul-İzmir ve İstanbul-Ankara otoyollarındaki ücretler de artırıldı.

Finans 15-08-24 22:54

AK Parti'nin radarındaki Kasım Gülpınar'ı böyle sahiplendi! Fatih Erbakan o teklifi tahmin etmiş

AK Parti'nin de Yeniden Refah'ın da partisinde istediği isim Mehmet Kasım Gülpınar! YRP'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen eski AK Partili ve cumhurbaşkanı danışmanı Gülpınar'a AK Parti'den teklif gittiği konuşuluyordu. Fatih Erbakan iddiayı yalanlamayıp "Murat Kurum'la eskiden beri görüşmeleri devam ediyor. Bu gibi teklifler olması muhtemel" dedi. Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki soruya verdiği yanıt da gündem yaratacak cinsten.

Haber 15-08-24 18:20

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir kişi, intihar teşebbüs etti. Ekiplerin intihar girişiminde bulunan şahsı ikna çalışmaları devam ediyor.

Haber 15-08-24 15:09

Erdoğan ile Erbakan arasında ipler gerildi: Kafadan sıkıntısı var sözleri YRP liderini kızdırdı

Yeniden Refah Partili (YRP) milletvekili Doğan Bekin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'ye davet edilip konuşma yapmasını isteyince Cumhurbaşkanı Erdoğan "Terbiyesizin teki, kafadan sıkıntısı var galiba" demişti. Erdoğan'ın bu çıkışı gündeme damga vururken YRP lideri Fatih Erbakan'ın da tepkisini çekti.

Haber 29-07-24 07:50

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 26-07-24 10:41

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda Ali Koç yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Fatih Saraç, Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Sinan Boztepe oldu.

Spor 24-07-24 16:26

Uzmanı 'başvurularda artış var' diyerek uyardı! Basit görülen büyük tehlike: Komaya kadar gidebiliyor!

Dışarıda yenen yemekler, tarihi geçmiş gıdalar ve diğer bazı nedenlerden ortaya çıkabilen gıda zehirlenmesi durumu günümüzde yaygın yaşanan durumlardan biri. Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen gıda zehirlenmesine ilişkin konuşan Başhekim Uzm. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, böyle bir durumda bir an önce acile başvurulması gerektiğini çünkü şuur bulanıklıkları ve komaya kadar giden bir süreç olduğunu ve birçok durumu tetikleyecek akut komplikasyonlarının da görülebileceğini ifade etti.

Haber 24-07-24 14:23

'Gök gürültüsü duyarsanız sudan çıkın' Yüzmeye gidecekler dikkat

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, artan boğulma vakalarına dikkat çekerek, çocukların suda boğulma vakalarının önlenebilmesi için yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 23-07-24 17:51

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi nerede? Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Tophane-i Amire, Osmanlı döneminde top dökümhane olarak işlev görmüştür. 15. yüzyılda yapılan bu tarihi yapı, günümüzde bir kültür merkezi olarak kullanılmaktadır. İlk olarak Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan bu bina, tarihi boyunca, askeri ve teknolojik değişiklikler nedeniyle çeşitli yangınlara ve onarımlara maruz kalmıştır. Bu yapının nasıl ziyaret edilebileceği merak edilmektedir. Peki, Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:54

1 milyar dolar yatırımın ardından peş peşe Türkiye kararı! İTO Başkanı isimleri sır gibi sakladı: Birkaç yatırım daha öngörüyoruz

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından Çinli firmalardan peş peşe yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha önce bir yatırım haberi verirken İTO Başkanı da firmaların ismini vermeden, "Birkaç yatırım daha öngörüyoruz" dedi.

Finans 18-07-24 12:54

Bakan Kacır duyurdu: Üçüncü ateşleme gerçekleşti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜRKSAT 6A'da üçüncü ateşlemenin bu sabah gerçekleştiğini açıkladı. Bakan Kacır, yeni ateşlemenin tarihini de açıkladı.

Haber 14-07-24 21:01

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile aynı toplantıdaydı! Dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash'ten Türkiye yorumu! Enflasyon için oran verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın da katıldığı JP Morgan toplantısında bulunan dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash, Türkiye ekonomisine dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ash, yıl sonu enflasyonu için oran verdi, sıkı para politikası ve yabancı yatırımcı konularına da değindi.

Finans 14-07-24 10:02

Çinli otomobil devi BYD fabrikasında yer belli oldu! Bakan Kacır canlı yayında duyurdu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli otomobil devi BYD ile ilgili yapılan anlaşmayla ilgili olarak "BYD'nin hedefi Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nden bu tesisi üretmek. Üretimin yanı sıra ARGE çalışmaları da otomotiv fabrikasının yanında yer alacak. Anlaşmadaki planımız 2026'da üretime geçmesi ama bizim gayemiz mümkün olan en kısa sürede bunun gerçekleşmesi" dedi.

Finans 13-07-24 10:57

Bakan Kacır duyurdu! 1 milyar dolarlık yatırımın ardından bir dünya deviyle daha imza kapıda! 'Sürpriz olmaz'

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından bir dünya devinden daha yatırım geliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sürpriz olmaz" diyerek duyurdu.

Finans 12-07-24 11:57

Rusya Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ölüm saçtı! Çocuk hastanesi bu hale geldi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya Ukrayna'ya yoğun füze saldırısında bulundu. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'e düzenlenen füze saldırılarında bir çocuk hastanesinin zarar gördüğünü bildirirken, 17 kişinin öldüğü 56 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Haber 08-07-24 14:46

Kırkpınar Güreşleri'nde sıcak hava etkili oldu! Pehlivan güreşirken bayıldı

Edirne'de 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri düzenleniyor. Sıcak hava nedeniyle bir pehlivan güreşirken bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında pehlivan, ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine götürüldü.

Haber 07-07-24 17:05

Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Karahan da katılacak: Yatırımcılar İstanbul'da buluşuyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 11 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek olan JP Morgan yatırımcı toplantısına katılacak.

Finans 07-07-24 13:35

Aman dikkat! Uzmanlardan sünnet uyarısı

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Üroloji Uzmanı Op.Dr. Aykut Akıncı okulların kapanmasıyla birlikte artan sünnet işlemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akıncı sünnetin kesinlikle bir sağlık kurumunda, steril ortamda, uygun cerrahi yöntem ve malzemeler kullanılarak yapılması gerektiğini belirtti.

Kadin 05-07-24 10:00

3 diyaliz hastasının öldüğü olayda sağ kurtulmuştu 'Vücudumda uyuşma oluştu! Sonrasını hatırlamıyorum'

Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde 25 Mayıs günü diyaliz sonrası rahatsızlanan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği olaydan sağ kurtulan Şahlan Demirci (54), "Her zaman seans bittikten 10 dakika sonra yatağımdan kalkıyordum. O gün kalkamadım. Vücudumda bir uyuşma oluştu, başım döndü, midem bulandı. Acil servise indirildim. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Haber 29-06-24 11:45

Bakan Kacır: 5 yılda sanayi alanlarının büyüklüğünü iki katına çıkaracağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'da düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu'nun 22'nci Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Kacır, küresel ekonomi, salgınlar, savaşlar ve jeopolitik krizlerle tedarik zincirlerinin yeniden şekillendiği ve teknolojideki rekabetin her geçen gün hızlandığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Finans 26-06-24 16:58

Aynur Tuncar ataması olay oldu, kariyerindeki sıçrama şaşırttı! Tıbbi sekreterlikten, Ticaret Bakanlığında Daire Başkanlığına: Vay babo vay vay!

Balıkesir'de alınan bir atama kararı gündem yarattı. Torpil ve liyakat tartışmalarının yeniden başlamasına neden olan atama kararını görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. İddialara göre Edremit ilçe Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak çalışan Aynur Tuncar, Ticaret Bakanlığına Daire Başkanı olarak olarak atandı. Alınan karara tepki gösteren Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban "Vay babo vay vay vay!" diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.

Manşet 26-06-24 08:08

Bekarı, genci, evlisi, bekarı herkes asgari ücrete kilitlendi! AK Partili Hamza Dağ zam yok dedi ama Fatih Altaylı artış bekleyenleri heyecanlandırdı 'Erken seçim olmasın diye...'

Geçtiğimiz iki sene boyunca asgari ücrete yılda iki kez zam yapılmıştı. Çalışanlar bu sene de artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle yıl ortasında zam olmasını talep ediyor, Mehmet Şimşek ise tasarruf tedbirleri kapsamında asgari ücret zammına karşı çıkıyor. AK Partili Hamza Dağ, dün zam hazırlığı yok demişti. Fatih Altaylı ise asgari ücret zammı bekleyenleri heyecanlandırdı.

Finans 26-06-24 07:25

Şifre: Kuğu emojisi! Yazdıkları ilaç başına paranın yarısını aldıkları iddiası... O doktorlara soruşturma

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.

Haber 25-06-24 12:39

Bakan Uraloğlu'ndan bayramda 'ulaşım' açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 Haziran Cumartesi 00.00’dan, 24 Haziran Pazartesi 07.00’ye kadar; otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ücretsiz olacağını duyurdu. Uraloğlu, aynı zamanda bazı ulaşım araçlarının da ücretsiz olacağının haberini verdi.

Haber 15-06-24 19:51

Doktor eski eşini çocuklarının yanında katletmişti! Astsubay vahşetinin detayları ortaya çıktı

Adana'da Seçkin Ergü (39), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eski eşi Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Feray Balkan’ı (39) annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde tabancayla öldürdü. Tutuklanan astsubay hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle dava açıldı. İddianamede, Ergü'nün barışmak ve maddi konuları görüşmek için eski eşinin yanına gittiği ancak olumsuz yanıt alınca çıkan tartışmada cinayeti işlediği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 14-06-24 14:50

Devlet hastanesi doktorundan 7 kadın hastasına cinsel saldırı! Kendini bakın nasıl savundu: 'İşin doğası gereği...'

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde Gastroenteroloji Uzmanı Doktor A.T.C. (58), muayene sırasında 7 kadın hastaya cinsel saldırıda bulundu. Bilirkişi raporu da cinsel saldırıyı ortaya koydu. Tutuklanan A.T.C.'nin, 153 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. A.T.C. ise ifadesinde suçlamaları reddetti. İşte İğrenç olayın detayları ve doktorun savunması...

Haber 13-06-24 10:25

'Memur bile 40 bin TL alırken biz ayda 60 bin TL veriyoruz! İşçi bulamıyoruz' Herkes il dışına çıkınca... Kendileri de yetişemiyor

Malatya’nın Coğrafi İşaret tescilli ürünü olan Yeşilyurt Dalbastı kirazında hasat başladı. Üreticinin bu yıl en büyük sorunu ise günlük 2 bin TL ücretle çalıştıracak işçi bulamamak. Kiraz üreticisi Mehmet Ali Özendi "Şu an bir devlet memuru bile 40 bin TL alırken bizler 60 bin TL’ye ayda çalışacak işçi bulamıyoruz" ifadelerini kullandı. Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz da "Yerelde çalışanlar kalacak yeri olmadığı için il dışına çıkınca şu anda işçi bulmakta zorlanıyoruz" dedi.

Finans 10-06-24 12:50

5 büyükbaşta 'şap' hastalığı tespit edildi! O ilçede kurban satışı yasaklandı

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde 5 büyükbaşta 'şap' hastalığı tespit edilmesinin ardından yetkililer harekete geçti. 10 kilometrelik alanda kurban satışı yasaklandı. Urla İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Fatih Yıldız konuyla ilgili bilgi verdi.

Haber 08-06-24 08:07

'Böcek ısırdı' deyip geçmeyin! Bu belirtilere dikkat... 'Tehlikeli' sonuçları var

Sıcak havalarla birlikte sivrisinek ve çeşitli böceklerle ilgili şikayetler de artmaya başladı. Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Yusuf Kaplan, vücutta kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler gösteren böcek ısırığının bazen tehlikeli sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu. Böcek ısırıkları için az da olsa ölümle sonuçlanabilecek kötü durumlara neden olabileceği vurgusu yapan Kaplan, böcek ısırması halinde yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 05-06-24 14:23

Siyasette 'kayyum' rüzgarı! Özel - Bahçeli gerildi, DEM Parti tepkili AK Parti sessiz

Bilindiği gibi Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış görevden alınmış İçişleri Bakanlığı kararıyla Hakkari Valisi Ali Çelik, kayyum olarak belediyeye atanmıştı. Bu gelişme ardından siyasi partiler de tek tek konu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. DEM Parti, belediyenin polis zoruyla gasp edildiğini savunurken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu karar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Manşet 04-06-24 15:49

Fatih Portakal'dan 'Asgari ücret' isyanı! Canlı yayına damga vurdu, Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi: 8 ay nasıl dayanacaklar?

Asgari ücrete ara zam olup olmayacağı milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, gazeteci Fatih Portakal'ın isyanı canlı yayına damga vurdu. Zam yapılmayacak söyleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Portakal, "Asgari ücretle çalışan bir kişi 8 ay nasıl dayanacak?" diye sordu. Şimşek'in sürekli 'sabır' dediğini iddia eden Portakal "Sabır demeyin bana. Bu insanlar sabır denilen o sınırı çoktan geçti çünkü. Başka mucize bir formülünüz varsa bize anlatın." diye konuştu.

Finans 04-06-24 07:03

Küçükçekmece'de bina çökmesi sonrası uzman isimden korkutan sözler! '2-3 bin tane var, saatli bomba gibi'

Küçükçekmece’de 1 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı bina çökmesi sonrası İstanbul'daki sorunlu yapılar bir kez daha gündem oldu. Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Deprem bile gerekmeden yıkılabilen binalarımız var. İstanbul’da hemen hemen her sene 2-3 tane böyle olay yaşamaktayız. İstanbul'da 2 bin 3 bin binanın böyle olduğunu tahmin etmekteyiz. Bunlar saatli bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan fakat zamanı gelince de böyle facialara sebep olan bir durumla karşılaştırıyor" dedi.

Haber 02-06-24 13:28

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul'un Fethinin 571. yıl dönümüne özel 3 ciltlik eser

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümü dolayısıyla "Kutlu Çağrının İzinde: Türk Basınında İstanbul’un Fethi", "Fatih Sultan Mehmed", "Ayasofya Camii" isimli üç ciltlik eser hazırlandı.

Haber 30-05-24 15:49

Muayeneye gittiği hastanede, doktorların saldırısına uğradı! O anlar kamerada

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvuran Yılmaz Yıldırım (24), kendisiyle ilgilenilmediği iddiasıyla çıkan tartışmada darbedildiğini ileri sürdü. Yıldırım, doktor Y.B. ile acil serviste görevli kadın doktor G.N. hakkında şikayette bulundu. Doktorlar da Yılmaz'dan şikayetçi oldu. Olay hastanenin güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Doktor. Y.B.'nin yumruk attığı Yılmaz’ın yere düştüğü, meslektaşı G.N.'nin ise Yılmaz'ı yerdeyken tekmelediği görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 30-05-24 10:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un fethinin yıl dönümü mesajı: 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 571'inci yıl dönümünü kutladı. Erdoğan, "Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerlerinin İstanbul'u fethederken sahip olduğu inanç, kararlılık ve azim, bugün bize 'Türkiye Yüzyılı' hedefine ulaşma yolunda ilham vermektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-05-24 09:30

Küme düşecek takımlara Bahçeli sahip çıktı! Süper Lig'deki son maçlar öncesi çağrı yaptı: Türk futbolu strese girmesin

Süper Lig'de bu akşam son maçlar oynanacak, gözler küme düşecek takımlarda. Küme düşmesi kesinleşen takımlardan Fatih Karagümrük için MHP lideri Devlet Bahçeli "Rıza göstermiyorum" demişti. Bahçeli çok konuşulacak bir çıkışa daha imza attı. Bu sezona ilişkin çağrıda bulunan Bahçeli'nin Süper Lig önerisi çok konuşulacak!

Manşet 26-05-24 15:29

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile görüştük dedi; Bakan Bolat'tan günlük ihracat kredi limiti açıklaması

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'la istişarelerden sonra günlük ihracat limitinin 3 milyar TL çıkarıldığını duyurdu.

Finans 24-05-24 13:28

Ek kaynak için Ankara'nın yolunu tutan belediye başkanlarına Bakan Özhaseki'den sert çıkış! 'Devlet bu yükü niye çeksin?'

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Belediye başkanları yeni dönem için çalışmalarını başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı. Bütçe yönetiminde sıkıntı yaşayan belediyeler ek kaynak için Ankara'nın yolunu tuttu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ek kaynak talep eden belediye başkanlarına sert çıktı.

Finans 23-05-24 11:33

Manisa'dan Londra'ya... 574 yıllık yolculuk! Fatih Sultan Mehmet'in tılsımlı madalyonu satışa çıkarıldı: İşte verilen teklif

Londra'da açık artırmaya çıkan Fatih Sultan Mehmet'in tılsımlı madalyonu satılamadı. Fatih Sultan Mehmet'in portresini taşıyan 1450 tarihli madalyon için verilen 1,4 milyon sterlinlik (Yaklaşık 57 milyon TL) teklif, rezerv fiyatın altında kaldığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Osmanlı padişahının en eski portresinin yer aldığı madalyonun, tılsım amaçlı kullanıldığı iddiası çok konuşulmuştu.

Manşet 23-05-24 09:39

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber 22-05-24 09:11

Maiden yarışında büyük kaza! Apranti ve jokey yaralandı, yürekler ağza geldi...

75. Yıl Hipodromu'nda günün ilk koşusu olan 'Maiden' yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ve jokey Mehmet Keskin attan düştü. İlk müdahalesi yapılan Sansar, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Keskin'in tedavisi olay yerinde devam etti.

Spor 18-05-24 15:11