Hotspot Shield Haberleri

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 2024-05-16 19:10:50

Arsenal, sezona kupayla başladı

Arsenal, Community Shield Kupası’nda Manchester City’yi normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar sonucunda 4-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Spor 2023-08-07 09:55:17

iPhone 13, mini ve Pro Max renkleri: Apple iPhone 13 renkleri hangileri?

Apple, dünya çapında oldukça popüler olan cep telefonu markalarından biridir. Birçok telefon kullanıcısı, bu markanın iPhone modellerini tercih etmektedir. iOS işletim sistemine sahip bu cihazlar arasına iPhone 13 serisi de eklenmiştir. Çığır açan kamerası, şık tasarımı ve ceramic shield özelliğine sahip dayanıklı camı ile kullanıcılardan tam not almaktadır. Peki, Apple'ın satışa sunduğu iPhone 13 renkleri nelerdir?

Haber 2022-10-10 18:35:44

Manchester City'de Haaland kaçırdı, Cenk Tosun dalga konusu oldu!

İngiltere'de Liverpool rüzgarı esiyor. Community Shield maçında Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Liverpool maçtan 3-1 galip ayrılarak kupayı 16. kez müzesine götürdü. Karşılaşmaya ise Haaland'ın kaçırdığı inanılmaz pozisyon damga vurdu. İngiliz taraftarlar o pozisyona Cenk Tosun'u katarak herkesi şaşırttı.

Spor 2022-07-31 10:28:02

Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Liverpool Manchester City kupa maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Premier Lig şampiyonu Manchester City ve FA Cup şampiyonu Liverpool bu akşam Community Shield Finali'nde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 30-07-22 13:20

Hotspot türleri ve kullanım alanları nelerdir? Hotspot ne amaçla kullanılır?

Genellikle halka açık ve kurumsal alanlarda kablosuz erişim protokollerine uygun bir şekilde sunulan internet hizmeti, hotspot nedir sorusunun karşılığı olarak açıklanır.

Haber 10-07-22 16:10

Görünmezlik kalkanı geliştirildi: Harry Potter'ın denediğine yakın bir görünmezlik gerçek oldu!

Londra merkezli bir girişim olan Invisiblity Shield Co şirketi, görünmezlik kalkanı geliştirdi. Harry Potter'ın denediğine yakın bir deneyim sunsa da henüz bir pelerin kadar işlevsel değil gibi görünen bu kalkan, ışığı yeniden yönlendirmek için özel bir lens dizisi kullanıyor ve arkasında saklanan nesneleri veya insanları görünmez hale getiriyor. Görünmez olmanın bedeli ise çok yüksek değil.

Haber 17-03-22 16:13

Çağlar Söyüncü'lü Leicester, Manchester City'yi devirdi

İngiltere'de Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, Community Shield maçında Manchester City'yi devirdi.

Spor 07-08-21 22:26

NATO gemileri Samsun’dan ayrıldı

Pazartesi günü Samsun Limanı’na demirleyen 3 NATO gemisi, bu sabah demir alarak Samsun’dan ayrıldı.NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 (SNMG-2)’de görevli fırkateynlerin katıldığı SEA SHIELD-21 Tatbikatı kapsamında Pazartesi sabahı Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait TCG KEMALREİS (F247), İspanya’ya ait F104 ve Romanya’ya ait F222 numaralı gemiler Samsun Limanı’na yanaştı.

Haber 31-03-21 10:30

iPhone 12 dayanıklılık testine tabii tutuldu

Bakalım Apple’ın yeni gözdesi Ceramic Shield koruması sayesinde nasıl performans sergiliyor?

Haber 27-10-20 12:17

Liverpool'u yenen Arsenal,Community Shield şampiyonu oldu!

İngiltere Premier Lig Şampiyonu Liverpool ile FA Cup kazanan Arsenal’ın karşı karşıya geldiği Community Shild finalinde, normal süresi 1-1 biten mücadeleyi Arsenal penaltılarla kazanarak kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Spor 29-08-20 20:43

Balıkesir’de polis 13 silah ele geçirdi

Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde yaptıkları operasyonlarda 13 ateşli silah ve bunlara ait 155 fişek ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genelinde yapılan çalışmalarda; Balıkesir İl Merkezinde, 1 adet Combat Marka 99 mm tabanca ve 2 fişek, Ayvalık İlçesinde, 1 adet Sig Sauer Marka 7,65 mm tabanca ve 5 fişek, Bandırma İlçesinde, 1 adet Llama Marka 7,65 mm tabanca 6 adet fişek, 1 adet sig sauer p226x Marka 9 mm tabanca ve 32 fişek, 1 adet Zoraki 814 kurusıkıdan bozma 7,65 mm tabanca, 1 adet Star B.Echeverria Eibar Espana S.A Marka 9 mm tabanca ve 15 adet fişek , 1 adet el yapımı markası olmayan 9 mm çaplı tabanca, 1 adet Blow Mini Mod 2003 marka kurusıkı tabanca, 1 adet King Shield Madein İtaly marka pompalı tüfek ve 86 fişek, Bigadiç İlçesinde, 1 adet Retay Dessert Eagle marka 9 mm kurusıkı ve 7 fişek tabanca, Burhaniye İlçesinde, 1 adet marka ve modeli olmayan 7,65 mm tabanca ve 2 fişek, 1 adet Browning marka 7,65 mm tabanca ve Susurluk İlçesinde, 1 adet Zoraki 298-T Semi marka kurusıkı tabanca,olmak üzere toplam, 9 adet Ruhsatsız tabanca ve 3 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet Ruhsatsız tüfek, 155 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Yurthaber 11-08-20 11:32

Siemens'in Termal kalkanı, ateş ölçme kuyruklarına son verecek

Siemens Akıllı Altyapılar, tarafından geliştirilen Siveillance Termal Kalkan (Siveillance Thermal Shield) binaya giriş yapacak kişilerin vücut ısısını anlık ölçerken sonuçları video ve kurumsal erişim sistemlerine entegre ediyor - Vücut ısısını 5 metre mesafeden temassız olarak ölçen Termal Kalkan, alanda görevli izleme personelinin güvenliğini de sağlıyor

Yurthaber 16-05-20 11:51

Apple Face Shield isimli bir yüz maskesi tanıttı

Apple Face Shield, ABD’li teknoloji firması tarafından geliştirilen bir yüz maskesi. Bildiğimiz üzere çok sayıda teknoloji firması virüsün öldürücü etkisini azaltmak için değişik cihazlar üretiyor.

Haber 09-04-20 09:58

Yeni Pokemon oyunu rekorla başladı

Nintendo ve Pokemon Company işbirliğiyle geliştirilen yeni Pokemon oyunu Sword ve Shield geçtiğimiz ay raflardaki yerini almıştı. Nintendo Switch’e özel olarak satışa sunulan oyun grafikleri, yapısı ve atmosferi ile fark yaratmıştı.

Trend 17-12-19 09:28

Pokemon Sword bizlere neler sunuyor?

Pokemon ile ilk defa tanışacaklar için Pokemon Let’s Go Pikachu&Eevee oyunlarını tanıtan firma, nihayet beklenen devam oyunu Pokemon Sword&Shield ile karşımıza çıktı.

Trend 09-12-19 10:17

Pokemon Sword and Shield inceleme

Pokemon Sword & Shield, Nintendo Switch platformun hiç kuşkusuz en çok merak edilen isimlerindendi. Sonunda oyun dünyasıyla buluşan oyun, eğlenceli olduğu kadar bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ancak bu sıkıntılar daha çok tüm pokemonlarınızı yeni oyuna aktarmaktan ibaret. Merak etmeyin, hala yakalanabilecek çok sayıda pokemon mevcut ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile.

Trend 23-11-19 15:29

Sword & Shield en çok satan oyun olmayı başardı

Nintendo ve The Pokemon Company işbirliğiyle geliştirilen Pokemon Sword & Shield 15 Kasım’da Switch ve Switch Lite için raflardaki yerini almıştı. Nintendo oyunun ilk haftasına dair satış rakamlarını geçtiğimiz gün takipçileri ile paylaştı.

Trend 22-11-19 17:55

Pokemon yeni nesilde oyuncuları memnun edecek

Nintendo 3DS dönemini Ultra Sun & Ultra Moon serisi ile sonlandıran Game Freak, Nintendo Switch’e yönelmişti. Let’s Go Pikachu & Eevee ile seriyi yeni oyunculara hatırlatan Game Freak, yakında Pokemon Sword & Pokemon Shield oyunlarını piyasaya sürecek. Bugün ise dış basının oyun hakkındaki inceleme puanları geldi.

Trend 16-11-19 09:53

Pokemon Sword ve Shield eShop üzerinden ön yüklemeye açıldı

The Pokemon Company ve Nintendo işbirliğiyle geliştirilen Pokemon Sword ve Pokemon Shield 15 Kasım’da raflardaki yerini alacak.

Trend 01-11-19 09:16

Rusya ve Sırbistan’dan S-400’lü tatbikat

Rusya ile Sırbistan hava kuvvetlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği tatbikatta S-400 hava savunma sistemleri kullanıldı.Rusya ile Sırbistan Savunma Bakanlığına bağlı hava kuvvetleri, Rusya’nın Astrakhan bölgesinde “Slavic Shield-2019” adında bir tatbikat gerçekleştirdi.

Haber 14-09-19 10:47

Hearthstone Grandmasters ikinci sezonunda bir dizi değişikliğe gidiyor

Hearthstone Espor ekibi yaptıkları bir açıklamayla hem amatör hem de profesyonel oyuncuların yarışabildiği Hearthstone turnuvası Grandmasters ikinci sezonunda bir dizi değişikliğe gidileceğini açıkladı. İlk olarak Specialist formatı, yerini Shield Phase (deste koruma) aşamalı ve üç maç üstünden oynanan bir Conquest formatına bırakacak.

Trend 31-07-19 19:42

Pokemon’ların tamamı Pokemon Sword and Shield’a aktarılamayacak

Pokemon oyunları konusunda takipçileri her zaman heyecanlanır. Doğal olarak Pokemon Sword and Shield hakkında ortaya çıkan her bilgi değerli. Nintendo’nun Treehouse canlı yayını sırasında verilen bilgiye göre “bazı Pokémon’lar” (henüz hangileri belli değil), Pokemon Home sisteminden oyuna aktarılamayacak.

Trend 18-06-19 17:50

Pokemon Sword ve Shield 15 Kasım’da raflardaki yerini alacak

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Nintendo, şu aralar Switch için geliştirdiği özel oyunlara odaklanmış durumda. Malum, Nintendo Switch 3. parti geliştiricilerde çok fazla destek gören bir konsol değil. Zira yeni çıkan AAA tarzı yapımların neredeyse hiçbiri Switch’e gelmiyor. Hal böyle olunca, Nintendo’nun daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor.

Trend 07-06-19 09:51

Pokemon etkinliğinde bir çok oyun tanıtıldı

Pokemon Company, dün gece karşımıza Nintendo Direct tadında bir etkinlik ile çıktı. Bu etkinlikte 2019 yılı içerisinde Nintendo Switch’e gelecek olan Pokemon Sword and Shield oyununun detayları paylaşıldı. Ayrıca, mobil tarafa yepyeni Pokemon oyunlarının geleceği müjdelendi.

Trend 30-05-19 11:53

Vestel Beyaz Eşya’ya 3 iF Design Ödülü

Vestel, Akıllı Jet (Intellicare) çamaşır makinesi, Sıcak Hava Kalkanı (Hot Air Shield) ankastre fırın ve Vakum Teknolojili (VacuumBag) buzdolabı tasarımlarıyla iF Design Award 2019’dan ödül kazandı.

Haber 19-04-19 14:04

Intel Yeni 8. Nesil Intel Core vPro’yu Duyurdu

Sekizinci nesil Intel Core vPro işlemciler; daha iyi bir performans, uzun pil süresi, hızlı Wi-Fi 6 ve Intel Hardware Shield sayesinde gömülü güvenlik özellikleri sunuyor.

Trend 17-04-19 09:40

Pokemon Sword ve Pokemon Shield başlangıç Pokemon’ları neler?

8. nesil Pokemon oyunları olan Pokemon Sword ve Pokemon Shield bugün duyuruldu. Nintendo Switch için gelecek olan Pokemon Sword ve Shield’in detayları haberimizde.

Trend 02-03-19 09:09

Turkcell’e 92 milyon TL ceza kesti!

Rekabet Kurumu Turkcell’e tam 92 milyon TL ceza kesti. Peki, Rekabet Kurumu neden Turkcell’e bu cezayı kesti? Hotspot olayı ile alakası var mı? İşte Rekabet Kurumu ile Turkcell arasındaki son olaylar.

Trend 17-01-19 09:43

Hotspot için ek ücret ödeyecek miyiz? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone kararını verdi

Hatırlanacağı üzere Turkcell hotspot kullanımı karşılığında kullanıcılardan aylık 9 TL ek ücret alınacağına yönelik açıklama yapmış ve bu açıklama sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Ardından Vodafone bu işlem için herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini açıklamış ve bugün Turkcell de tepki çeken kararından geri adım attığını duyurmuştu. Hotspot ücretlendirmesi konusunda son açıklama Türk Telekom'dan geldi. Peki şimdi ne olacak? Hotspot için ek ücret alınacak mı alınmayacak mı? İşte son karar

Trend 26-12-18 16:00

Türk Telekom, mobil internet paylaşımından ücret almayacak

Türk Telekom: - "Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla 'Kişisel Erişim Noktası/Hotspot' özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir" - "Türk Telekom'un, herhangi bir Wi-Fi ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla 'Hotspot' özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır"

Finans 26-12-18 12:59

Turkcell'den yeni 'hotspot' açıklaması geldi! Geri adım attı...

Turkcell geçtiğimiz günlerde yaptığı, hotspot kullanımı için abonelerinden ücret alacağına ilişkin açıklamanın büyük tepki çekmesinin ardından geri adım attı. Hatırlanacağı üzere Vodafone da dün bir açıklama yapmış ve abonelerinden bu işlem için herhangi bir ücret talep etmeyeceğini ifade etmişti.

Trend 26-12-18 09:36

Turkcell'den hotspot açıklaması

Turkcell: - "'Hızlı Giriş' teknolojisi üzerinden hotspot yapma özelliği sayesinde, müşterilerimiz güvenli bir şekilde kişisel internetlerini paylaşmaya devam edebilecekler. Bu şekilde giriş yapacak müşterilerimiz paketlerindeki interneti hiçbir ücret ödemeden, herhangi bir cihaz sınırı olmadan güvenli bir şekilde paylaşabilecekler" - "Hızlı Giriş üzerinden giriş yapılmadan başka cihazlarla internet paylaşımı yapıldığında, aylık 9 TL'ye mevcut tarifesindeki internetine ek olarak 2 GB'lık paylaşımlı internet paketi devreye girecek"

Finans 25-12-18 19:27

Vodafone'dan 'hotspot' açıklaması: Herhangi bir ücret talep edilmeyecek

Dün Turkcell'den yapılan, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan aylık 9 TL ücret alınacağına ilişkin açıklama gündem yaratırken, bugün Vodafone da konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Vodafone, kullanıcılarından veri paylaşımı için herhangi bir ücret talep etmeyeceğini belirtti.

Trend 25-12-18 10:23

Vodafone'dan hotspot açıklaması

Vodafone: -"Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılarından ücret talep etmiyor"

Haber 24-12-18 17:24

Cep telefonundan wifi paylaşanlara kötü haber! Yeni yılda ek ücret geliyor

İnternette Adil Kullanım Kotası'nın (AKK) kalkması faturalara olumsuz şekilde yansırken, cep telefonlarındaki mobil internet paketini hotspot (kişisel erişim noktası) vasıtasıyla başka cihazlarla paylaşanlara da ek ücret geliyor. Gelişmeyle birlikte telefonunu modem olarak kullanmak ekstra ücrete tabi olacak. İşte Turkcell'den yapılan duyurunun detayları ve fiyatlandırma...

Trend 24-12-18 14:05

Siber güvenliğin geleceği SHIELD Konferansı ile masaya yatırıldı

Innovera tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen SHIELD Konferansı, siber güvenliğe yön veren önemli isimleri İstanbul’da ağırladı.

Haber 13-12-18 10:23

Community Shield kupası Manchester City'nin

Premier Lig şampiyonu Manchester City, FA Cup şampiyonu Chelsea'yi Agüero'nun golleriyle 2-0 yenerek Community Shield'in sahibi oldu.

Spor 05-08-18 19:11

Community Shield finali Chelsea - Manchester City izle (Chelsea - Manchester City finali hangi kanalda?) Chelsea - Manchester City şifresiz izle, Chelsea - Manchester City periscope izle

Premier Lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup şampiyonu Chelsea, sezonun ilk kupası olan Community Shield'i kazanmak için karşı karşıya...

Spor 05-08-18 16:20

Macron Göçmen Akışını Önlemek İçin Afrika’ya ‘Hotspot’ Kurmak İstiyor

Avrupa ve Afrika’dan Akdeniz’e göçmen veren ve göçmen alan 7 ülke lideri, göçmen krizine çözüm bulmak üzere, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un inisiyatifinde Paris’te bir araya geldi.

Haber 29-08-17 01:39

Türkiye Milli Golf Takımı, Bulgaristan’dan Altın Madalyayla Dönüyor

Bulgaristan’ın Pravets şehrinde yapılan Avrupa Team Shield Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada mücadele eden Türkiye Milli...

Yurthaber 06-08-17 11:34

Next Phase Of Euphrates Shield Operation To Include Iraq: President Erdoğan

İstanbul, Apr 5 Speaking in a joint interview with NTV and Star, Erdoğan described the Euphrates Shield Operation as the

Yurthaber 05-04-17 12:41
pkk

VPN nasıl kullanılır? Hotspot Shield VPN programı

Hotspot Shield VPN programı istediğiniz sitelere rahatça girebilmenizi sağlıyor. VPN nasıl kullanılır diye merak edenler için VPN konusunnu ve popüler Hotspot Shield VPN programını anlattık.

Haber 04-11-16 11:52

Nvidia Shield ürün ailesine yakından bakıyoruz!

Nvidia Shield ailesini sizlerle birlikte inceleyeceğiz. Oyuncular için yeni nesil ürünler içeren bu aile detaylarıyla sizlerle.

Haber 17-01-16 09:17

Metal Gear Rising: Revengeance, Nvidia Shield TV’ye geldi

Nvidia, Shield TV platformu için video oyun severler arasında büyük beğeni toplayan, Konami’nin Metal Gear Rising: Revengeance oyununu yayınladı.

Haber 14-01-16 09:35

Nvidia Android 6 güncellemesi yayınladı

Nvidia Android 6 güncellemesi ile karşımızda. Shield Tablet K1 için beklenen Android 6 güncellemesi yayınlandı. Android 6.0 Marshmallow artık Nvidia tabletinde.

Haber 26-12-15 11:26

Yeni NVIDIA Shield Tablet K1 duyuruldu!

NVIDIA, Shield isimli ürün gamına yeni bir tablet ekledi. Firma, Shield Tablet K1 modelini güncelleyerek yeniledi. 199 Dolarlık NVIDIA Shield Tablet K1’in teknik özellikleri ve detayları haberimizde.

Haber 19-11-15 08:39

Marvel Süper Kahramanlarının Pisliğini Temizleyenler Dizi Oluyor!

Agent Carter, Agents of SHIELD, Daredevil, Jessica Jones derken Marvel dizi ailesi bir de Damage Control ile genişliyor!

Trend 03-10-15 01:33