Meral Akşener Haberleri Ve Son Dakika Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener Haberleri Ve Son Dakika Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener 1956 yılında İzmit'in Gündoğdu köyünde doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunudur.

Meral Akşener ,Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora yaptı.

Yıldız ve Kocaeli Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Meral Akşener Zübeyde Hanım Şehit Anaları Vakfı’nın başkanlığını yaptı.

1995 yılında DYP Kadın Kolları Başkanı oldu. 24 Aralık 1995 seçimlerinde İstanbul Milletvekili seçildi.

Meral Akşener önce DYP Genel Başkan Yardımcısı, sonra da İçişleri Bakanı oldu. Bilahare MHP’ye geçti. MHP’den Kocaeli Milletvekili seçildi. Meral Akşener ,halen MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesidir. Meral Akşener , İngilizce biliyor. Evli ve bir çocuk annesi.

Meral Akşener 22 Temmuz Genel Seçiminde MHP İstanbul Milletvekili seçildi.

Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener'den aylar sonra yeni fotoğraf! Ankara'da görüntülendi, son hali yine gündem oldu

Meral Akşener aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı. İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra kamuoyunda görüntü vermeyen, en son sarıya boyattığı saçları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeyle gündem olan Akşener, aylar sonra eşi ve yakın ekibiyle birlikte Ankara'da görüntülendi. Akşener’in son hali ve yeni saç stili, sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Haber

Ümit Özdağ'dan Akşener'e sert sözler! IBAN no yollayın

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine tazminat davası açan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi. 50 bin TL'lik tazminat davası için Akşener'e Özdağ, "Siz bana IBAN no yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım" dedi.

Haber

Akşener Mahkemede hesaplaşacağız demişti! Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi: 'Dava açacakmış, açsın ne olacak?'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine dava açacağı yönündeki soru üzerine, "Türkiye'nin bu kadar ciddi sorunları varken Sayın Akşener dava açacakmış, açsın ne olacak?" dedi. Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir programdaki açıklamalarının ardından Akşener "Mahkemede hesaplaşacağız" demişti.

Haber

Akşener'den Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a çok sert yanıt! İhaneti kaldırmam diyerek duyurdu: Mahkemede hesaplaşacağız

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener; Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'ın açıklamaları sonrası harekete geçti. Kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili "Kimseye söylemedim ilk kez söylüyorum. ‘İhaneti’ asla kaldıramayacağım" diyen Akşener, iki ismi de mahkemeye vereceğini duyurdu: Hesaplaşacağız!

Haber

Meral Akşener

Meral Akşener Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meral Akşener Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Meral Akşener'in yeni imajı çok konuşulmuştu! Ümit Özdağ'dan dikkat çeken sözler: 'Bu onun kuaförünün tercihi değil...'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Meral Akşener'in aklında her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ittifak kurmak olduğunu ifade ederek "Meral Hanım saçlarını sarıya boyattıysa bu onun kuaförünün tercihi değildir. Yeni bir siyasi tercihtir" dedi.

Manşet

İYİ Parti'yi sarsacak istifada Mansur Yavaş iddiası! Koray Aydın'ı o fotoğraf karesi küplere bindirmiş

Meral Akşener İYİ Parti genel başkanlığına veda etse de attığı adımlarla hala siyaset sahnesinde yer yerinden oynuyor. Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren Koray Aydın'ı bayramda paylaşılan bir fotoğraf karesi küplere bindirdi. İstifaya hazırlanan Aydın'ın izleyeceği yol haritası belli oldu. Bu sırada Aydın'ın Mansur Yavaş ile beraber hareket edeceği iddiasına da ses getirecek bir yanıt geldi.

Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan Meral Akşener'e bayram ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'i, Kurban Bayramı dolayısıyla Ankara'daki evinde ziyaret etti.

Haber

İYİ Parti'de Akşener krizi 'Fotoğraflarımı indirin' Gönderdiği yazı dikkat çekti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin ardından...

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinin yankıları hem siyasette hem de İYİ Parti'de sürüyor. İYİ Parti'de adeta bir Akşener krizi yaşanırken önemli bir gelişme daha oldu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, kendisinin fotoğraflarının Genel Merkez, Milletvekili, İl ve İlçe Teşkilat makamlarından indirilmesi talebini gerekçe gösteren Akşener, partiye 'Fotoğraflarımı indirin' içerikli bir yazı gönderdi. Rıdvan Uz da kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Haber

Akşener iddiaları yalanlamıştı! İsmail Saymaz'dan yanıt geldi 'Siyasi geçmişini sorgulasın'

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in Ankara'da ofis açtığı ve Erdoğan'ı ziyaret nedeninin "bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek" olduğu iddialarını dile getirmişti. Akşener ise ateş püskürmüş, Saymaz'ı hedef aldığı açıklama gündem olmuştu. Akşener'e gelen yanıt da bir o kadar sert oldu; Saymaz, Akşener'in yanıt vermediği bir iddiaya dikkat çekti.

Haber

Meral Akşener sessizliğini bozdu! 'İddialar gerçek dışıdır'

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında son günlerde bir takım iddialar ortaya atılmıştı. Akşener sessizliğini bozarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade etti.

Manşet

Meral Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili yeni iddia: ‘Çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız’

Meral Akşener Ankara kulislerinde son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Akşener'in Beştepe'ye gitme nedeninin bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek olduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener ve İYİ Parti ile ilgili iddiaları canlı yayında dile getirirken “çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü! Meral Akşener ile ilgili yeni gelişme: Sosyal medyadan duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası adı gündemden düşmeyen eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akşener'in TBMM'ye yakın bir noktada ofis tuttuğunu açıkladı.

Manşet

Meral Akşener ve Mansur Yavaş nikah şahidi oldu! Sosyal medyada o fotoğrafı paylaştı: 'Vaziyetten pek memnun görünmüyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi büyük yankı uyandıran Meral Akşener, İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı'nın kızının düğününe katıldı. Akşener, Mansur Yavaş ile birlikte nikah şahitleri arasında yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz da nikahtan bir kareyi paylaşarak "Mansur Yavaş vaziyetten pek memnun görünmüyor" dedi.

Manşet

Gündem olan Akşener-Erdoğan-Bahçeli sözleri! 'Seçimlerden önce görüştüler' dedi: Akşener, Bahçeli'den özür diledi

Geçen gün gerçekleşen Erdoğan-Akşener zirvesi siyasette yeni tartışmaları doğurdu. Kulisler hareketlenirken bir iddia da Haber 7 yazarı Ferhat Murat'tan geldi. Akşener'in seçimlerden önce Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüştüğünü belirten Murat, 'Akşener, geçmişe yönelik Devlet Bahçeli'den özür diledi' ifadelerini kullandı.

Haber

Akşener’in Beştepe ziyaretine bir yorum da Kılıçdaroğlu’ndan geldi: 'Erdoğan’ın talebi üzerine görüştüyse güce teslim olmuştur'

Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama da Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin gündem yaratacak ifadeler kullanırken “Eğer, Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa, bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir” ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamanın detayları…

Haber

Meral Akşener Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı oluyor? Açıklamalar peş peşe geldi: 'Kendisini bundan sonra sık sık göreceğiz'

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin yankıları devam ediyor. Akşener görüşmeye ilişkin açıklama yapmasa da ona yakın olan isimler tek tek konuştu. Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar görüşmeye ilişkin “Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi” ifadelerini kullanırken Akşener’e yakınlığı ile bilinen İYİ Partili vekil Burak Akburak da Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelmesi halinde Akşener'in bu teklifi değerlendirebileceğini ifade etti.

Haber

İYİ Parti ile ilgili bomba iddia: Bu pazartesi ya da salı günü İYİ Parti'den 4 milletvekili AK Parti'ye geçecek

Haber7 yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti ile ilgili bomba yaratan iddialarda bulundu. Meral Akşener'in aktif siyasette olup olmayacağıyla ilgili konuşan yazar Ferhat Murat, "İYİ Parti'de şu an aktif olarak siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti'ye geçecek." diye konuştu.

Manşet

Meğer Akşener de aynı adıma hazırlanıyormuş! Kimseye sürpriz olmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi geniş yankı uyandıran ve birçok tartışmanın da fitilini ateşleyen Meral Akşener'le ilgili şimdi ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Ankara kulislerini hareketlendiren duyumlara göre; Kılıçdaroğlu'nunkine benzer bir adım da Akşener'den geliyor! İddiayı gündeme getiren gazeteci Hande Fırat "Siyaset kolay bırakılmıyor" dedi. Bu sırada Akşener'in yeniden İYİ Parti'nin başına geçmesi ihtimali de yabana atılmıyor.

Manşet

Akşener Erdoğan'la ne görüştü? Merak edilen 35 dakika kulislerden sızdı! Büyükelçilik ve cumhurbaşkanı yardımcılığı iddiaları...

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi İYİ Parti'yi karıştırdı. Görüşmede Akşener'in oğlu için büyükelçilik istediği veya kendisine cumhurbaşkanı yardımcılığı önerildiği iddiaları gündeme gelmişti. Geniş yankı uyandıran görüşmede neler konuşulduğunu Akşener'in özel kalem müdürü anlattı. O detayları gazeteci Şaban Sevinç "son dakika" notuyla paylaştı. İşte Erdoğan-Akşener görüşmesinin çok konuşulacak ayrıntıları!

Manşet

Erdoğan-Akşener görüşmesi gündem olmuştu! Bir açıklama da Koray Aydın'dan geldi, Akşener'e çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin bir açıklama da İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'dan geldi. Akşener'e çağrıda bulunan Aydın, "Görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde İYİ Partililere ve milletimize açıklamaya davet ediyorum" dedi.

Manşet

Erdoğan'la görüşen Akşener, çıkar çıkmaz Dervişoğlu'nu aramış! Sebebi oğlu Fatih Akşener mi? Çok konuşulacak 'büyükelçilik' iddiası

Meral Akşener'in dün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme siyaset kulislerini hareketlendirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kritik görüşme sonrası Akşener'in kendisini aradığını açıklarken, "Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak" yönündeki iddialarla ilgili de konuştu. Öte yandan görüşmenin içeriğine dair ortaya atılan 'büyükelçilik' ve 'Fatih Akşener' iddiası gündem yarattı.

Manşet

Akşener, Erdoğan'la görüştü; İYİ Parti'den çok sert çıkış geldi: Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Beştepe'de bir araya geldi. İki ismin 'sürpriz' görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirirken İYİ Partili isimden Akşener için çok sert bir açıklama geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Vedat Bayram, "Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı. Önce ittifaklar yaptı sonra hepimizin gözü önünde herkesi ortada bıraktı. Şu an Meral Hanım siyasi bir harekete girişse yanında 100 kişi bile bulamaz" dedi.

Haber

Erdoğan-Akşener zirvesiyle ilgili gündem olacak sözler: 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabilir', Ümit Özdağ'ın sözlerini gündeme getirdi: 'Bugünleri görmüş'

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Meral Akşener zirvesi konuşulmaya devam ederken Fatih Portakal'ın gündeme getirdiği ifadeler dikkat çekti. Akşener'in Cumhurbaşkanı Yardımcısı olabileceğine de vurgu yapılırken Portakal, Ümit Özdağ'ın 1,5 yıl önceki sözleriyle ilgili olarak "Ümit Bey aslında o günlerden bugünleri görmüş gibi..." dedi.

Manşet

Fatih Portakal'ın 'Akşener' yorumu gündem oldu! 'AK Parti' iddiası için Yok artık, o kadar da değil demişti

Dün gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Meral Akşener için ilginç bir yorumda bulunmuştu. Bunun üzerine bugün gelen sürpriz Akşener-Erdoğan görüşmesi haberi dikkat çekti. Portakal ile reji arasında geçen diyalogda Akşener'in AK Parti'ye gideceği iddiası dile getirilmişti.

Haber

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında sürpriz görüşme! Gözler Beştepe'de...

Son dakika haberi: Siyasetin gündemine damgasını vuracak önemli bir sürpriz görüşme haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul edecek.

Haber

Akşener'den uzun bir aranın ardından ilk kare! Cenazeye katıldı

31 Mart seçimlerindeki başarısız sonuçların ardından genel başkanlık koltuğundan ayrılan ve yerine Müsavat Dervişoğlu'na bırakan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun bir aranın ardından ilk kez bir cenazede görüntülendi.

Haber

Meral Akşener için ilginç iddia: Hattı kapalı, yakınları da ulaşamıyor! 'Sapanca' detayı...

Meral Akşener ile ilgili şaşırtıcı bir iddia öne sürüldü. İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Akşener 31 Mart sonuçları üzerine partisini kurultaya götürmüş, liderlik koltuğunu Müsavat Dervişoğlu devralmıştı. Genel merkezde Akşener'in izleri duruyor ancak iddiaya göre kendisine yakınları dahi ulaşamıyor!

Haber

Akşener görevi Dervişoğlu'na teslim ederken kahkahalar eksik olmadı: İYİ Parti'de yeni dönem resmen başladı

İYİ Parti'deki ilk genel başkan değişimi resmen bugün tamamlandı. Genel Merkezde düzenlenen devir teslim töreninde Meral Akşener, mazbatayı Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Tören sırasında oluşan sessizliği bozan Dervişoğlu'nun sözleri salondakileri güldürdü.

Haber

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Haber

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber

Akşener'in adaylık açıklamasına Devlet Bahçeli'den ilk yorum: 'Kararından vazgeç' çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 27 Nisan'daki İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını duyurmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bayram namazı sonrasında Akşener için ilk açıklama geldi. Bahçeli, "Bizden ayrılmış olan bir grup arkadaşımız İYİ Parti'yi kurmuşlardır. Meral Akşener'in ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında olması gerektiğini düşünmekteyim" ifadelerini kullandı.

Haber

İYİ Parti'nin unutamadığı isim! Akşener'in vedası kulislere bomba gibi düştü: 'İkna için telefon açıldı'

İYİ Parti'nin son seçimde yaşadığı hayal kırıklığını Meral Akşener'in koltuğu bırakması takip etti. Akşener'in bugün açıkladığı karar kulislere adeta bomba gibi düştü. Genel başkanlık yarışı hızla kızıştı, adayların sayısı bugün de arttı. Kurultayda Müsavat Dervişoğlu'nun Akşener'in desteğini alacağı iddiasını açıklamalar ve detaylar gündeme geldi. İYİ Parti'den olaylı ayrılan bir isme ikna için "Beraber olalım" telefonları açıldığı konuşuluyor!

Haber

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber

Akşener'in rakipleri artıyor! Kurultay öncesi kulisler hareketlendi: Bu 4 isim başkanlığa aday olabilir...

2024 seçimlerine 'değişimi' gerçekleştirerek giren CHP'nin ardından aynı talep şimdi de İYİ Parti'de yükseliyor. 31 Mart'ın ardından başlayan istifa furyasını yeni genel başkan adaylarının açıklamaları izledi. Akşener 27 Nisan'da seçimli kongre yapılacağını duyurmuştu. Günay Kodaz ve Mehmet Tolga Akalın'ın ardından Akşener'in kulislerde konuşulan yeni rakipleri de ortaya çıktı.

Haber

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber

İYİ Parti için kader günü: Kurultay tarihi belli oldu! Gözler Meral Akşener'de

İYİ Parti'de seçim yenilgisi Meral Akşener'i koltuğundan edecek mi? Bu sorunun yanıtını bulması için gözler kurultaya çevrilmişti. Seçimli kurultayın tarihi belli oldu. Akşener'in de aday olabileceği iddialar arasında.

Haber

İYİ Parti'de Akşener çatlağı! Taktik belirlendi, kulislerde herkes bu isimleri konuşuyor... Siyaset bu kadar zikzak kaldırmaz

Yerel seçimlerine umduğunu bulamayan partiler arasında yer alan İYİ Parti neredeyse ikiye bölünmüş durumda. Meral Akşener'in yakın kurmaylarından bazıları istifa etmişti. Kulislerde konuşulanlara göre kimileri de görevi bırakması gerektiği düşüncesini Akşener'in yüzüne söyledi. Akşener kurultaya dek izleyeceği taktiği belirledi, ancak kendisine rakip olması beklenen isimler de şimdiden kulisleri hareketlendirdi.

Haber

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber

'Meral Akşener istifa edecek' iddiaları gündem olmuştu! İsmail Saymaz'dan çarpıcı sözler: 'Öğrendiğim kadarıyla...'

31 Mart yerel seçimlerinin ardından oyları büyük oranda eriyen İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edilmişti. Gündem olan iddia sonrasında Akşener kameraların karşısına geçerek "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi. Gazeteci İsmail Saymaz, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak Akşener'in istifa etme kararından vazgeçirildiğini ifade etti.

Haber

SON DAKİKA | Meral Akşener'den ilk açıklama! İstifa edeceği iddia edilmişti... İYİ Parti yerel seçim sonrası seçimli kongreye gidiyor

Son dakika haberi: Büyük sürprizlere sahne olan yerel seçim sonuçları İYİ Parti'de hüsran yarattı. Oy oranında ciddi düşüş gözlenen İYİ Parti, sadece il olarak Nevşehir'i kazandı. Alınan kötü sonucun ardından İYİ Parti'nin kritik ismi seçim sonrası istifa ederken Meral Akşener'e yönelik istifa çağrıları gündem olmuştu. "Meral Akşener istifa mı edecek?" sorusunun yanıtı merak edilirken, Akşener alınan sonuçlarının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. İYİ Parti seçimli kongreye gidiyor.

Haber

Seçim hüsranı sonrası İYİ Parti lideri Akşener istifa edecek mi? Tepkiler giderek artıyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün 14.30 sıralarında seçime dair basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Hem parti içinde hem de seçmen arasında tepkilerle karşılaşan Akşener'in istifa edeceği de kulislerde dönen dedikodular arasında... Akşener'e en önemli tepkiyi İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'dan geldi. Yılmaz hem İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu hem de Akşener'i istifaya çağırdı.

Haber

İttifak teklifi gündem olmuştu! Ümit Özdağ Meral Akşener’i 2 büyükşehirde geçti

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gitti. Birçok il ve ilçede değişimler yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha önce ittifak teklif ettiği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 2 büyükşehirde fark attı.

Haber

İstifa edeceği iddia edilmişti! İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim sonuçları sonrası Genel Merkez'den ayrıldı

Son dakika haberi: Yerel seçim sonuçları büyük sürprizlere sahne olurken, İYİ Parti'nin oy oranındaki düşüş gündem oldu. Sadece il olarak Nevşehir'i kazanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edildi. İYİ Parti lideri Akşener, seçim sonuçlarının ardından genel merkezden ayrıldı. Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Haber

31 Mart seçimlerinin ardından ilk istifa haberi geldi! Bilge Yılmaz hem istifa etti hem de Akşener'i istifaya davet etti

31 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar gelmeye devam ederken ilk istifa haberi İYİ Parti'den geldi. Partinin önemli isimlerinden Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ayrıca Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya davet etti.

Haber

Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt: Cevabım iki kelime...

Akşener geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt geldi. Özel, "Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Haber