Trafik Haberleri

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Müjdeli haber geldi: Radar cezaları iptal edilecek

Bugün bütün sürücüleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Trafikte hız sınırını aşarak radara giren sürücüler için kesilen cezalarla ilgili olan gelişmeye göre, daha önce uygulanan bazı trafik cezalarının iptal edilmesi ve ödenen paraların iade edilmesi gündemde. İşte haberin tüm detayları!

Haber

Adana'da yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucu 3 kişi yaralandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde yolcu otobüsünün tıra çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber

Bakan Yerlikaya duyurdu! 500 bine yakın sürücüye işlem yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince, 12-19 Eylül'de 2 milyon 645 bin 136 aracın denetlendiğini, 466 bin 170 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi.

Haber

Magandalar terör estirdi! Korna çaldı diye arabanın önünü kesip 3 kişi 1 kişiyi dövdü

Sabırların zorlandığı, magandaların sınır tanımadığı trafikte bir dehşet haberi daha geldi. İstanbul'da içinde 3 kişinin olduğu bir araç kendisine korna çalan bir aracı durdurup sürücüyü acımasızca dövdü.

Haber

Trafik

Trafik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trafik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ankara'da trafikte makas atan sürücü ve yanında oturan kadının pişkin tavırları 'yok artık' dedirtti!

Ankara’da bir sürücü, trafiğin yoğun olduğu caddelerde hızla giderek makas attığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Sürücü ile araç içerisindeki bir kadının o anlardaki pişkin tavırları ise tepki çekti. Şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber

Yağmur nedeniyle tır kaydı! Trafikte zor anlar yaşandı

İstanbul’da E-5'te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir tır kontrolden çıktı. Tır, bariyerlere çarparak yan dönmesiyle trafikte yoğunluk oluştu.

Haber

Çakar takanlar affedilmedi! Bir haftada yüz binlerce sürücüye faturası kesildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, bir haftalık trafik denetimi verilerini açıkladı. Buna göre 5-12 Eylül aralığında 2 milyon 667 bin 955 araç denetlendi. Bu kapsamda 475 bin 427 sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı trafik kazası geçirdi! İşte son durumu...

1. Lig ekiplerinden Amedspor'un başkanı olan Aziz Elaldı'nın İzmir'de seyir halindeyken trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Spor kamuoyundan birçok geçmiş olsun mesajı paylaşıldı. İşte detaylar...

Spor

Çocuklarının olduğu arabanın camını kırınca deliye döndü! Trafikte feci kavga... Baygınlık geçirdi

İzmir’in Konak ilçesinde kamyonu duraklatan bir çikolata markasının plasiyeri ile vatandaş arasındaki tartışma kavgaya döndü. Kendisine küfür eden vatandaşın arabasının camını yumrukla kıran plasiyer, arabanın içinde çocukları olan şoför tarafından darbedildi. Meydana gelen olay sokaktan geçen motokuryenin kask kamerası ile görüntülenirken, plasiyer olayın ardından baygınlık geçirdi.

Haber

Kayseri'de 16 yaşındaki sürücü ile araç sahibine para cezası kesildi

Kayseri'de araç kullandığı görüntü sosyal medyada paylaşılan 16 yaşındaki sürücü ve araç sahibine 12 bin 977'şer lira ceza uygulandı.

Yurthaber

Minibüsün koltuğundaki sürücü 14 yaşında çıktı! Olay yerine gelen babası çocuğa destek verdi: 'Erkek evladı bu'

Aksaray'da akşam saatlerinde yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Ekiplerin kontrolü sırasında bir sürücünün 14 yaşında olduğu belirlendi. Babasını arayan çocuk uzun süre ne adını ne de herhangi bir bilgi verdi. Babası ise olay yerine geldiğinde çocuğuna 'Canın sağ olsun koçum' diyerek destek vererek, 'Erkek evladı bu' ifadelerini kullandı.

Haber

Trafikte şampiyon kadın milli boksör Busenaz Sürmeneli'ye çirkin saldırı! Önüne kırdı, tokat attı, tutuklandı

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli memleketi Trabzon'da otomobiliyle seyir halindeyken yol verme tartışması sonrası tokatlı saldırıya uğradı. Kısa süre içerisinde yakalanan saldırgan mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

Spor

İstanbul'da trafik çilesi başladı: Haftanın da okullarda eğitimin de ilk günü! Yüzde 51'i geçti

Okullarda uyum haftası kapsamında eğitimle birlikte trafik çilesi de başladı. İstanbul'da hem veliler hem okul servisleri yollara döküldü. Trafik yoğunluğu sabah saatlerinde yüzde 51'i geçti.

Haber

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da başlayan Triatlon yarışları nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Beykoz’da gerçekleşecek yarışta, birden fazla yolun trafiğe kapanması bekleniyor.

Haber

Şase (Şasi) numarası nedir, nasıl öğrenilir ve sorgulanır? Şase (Şasi) numarası öğrenme ve sorgulama

Motorlu araçlar ile römorkları birbirinden ayırt edebilmek ve trafikteki bu araçların kim tarafından, ne zaman ve nerede üretildiğini belirlemek için özel numaralandırmalara ihtiyaç duyulur. Şase (Şasi) numarası olarak adlandırılan numaralar, hem araçların tanımlanmasını sağlar hem de üretici bilgilerini, üretim tarihini ve yerini öğrenmemize olanak tanır.

Haber

Görüntülere tepki yağdı! Direksiyon başında film izledi... Trafiği birbirine kattı: Kaç arabayı tehlikeye attı

Sosyal medyada seyir halindeki bir aracın sürücüsünün direksiyon başında cep telefonundan film izlediği anlar paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepki gösterdi.

Trend

TÜİK açıkladı: Trafik artıyor... 30 milyon araç yollarda

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 Temmuz Motorlu Kara Taşıtları verisini açıkladı. Verilere göre, Temmuz ayında 276 bin 615 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiği kaydı yapılan taşıtlarda ilk sırada yüzde 46,9 ile motosiklet aldı.

Finans

Çekmeköy'de hafriyat kamyonu ile otomobili sıkıştıran sürücüye para cezası

Çekmeköy'de trafikte tartıştığı sürücünün otomobilinin üzerine hafriyat kamyonunu süren kişiye 2 bin 886 lira para cezası kesildi.

Yurthaber

Sen misin sivil polise yol vermeyen! Silahını çekip peşinden koştu, yaptıkları sosyal medyada olay oldu: Geri zekalıyla uğraşıyoruz!

Trafikte bir sivil polis ile araç sürücü arasında yaşananlar sosyal medyada gündem yarattı. Sivil araçla ilerleyen polis memuru kendisine yol vermeyen araç sürücüsüne adeta kabusu yaşattı. Silahıyla koşarak aracı durduran sivil polis, sonrasında ise vatandaşa demediğini bırakmadı. Vatandaş onun polis olduğunu bilmediğini söylese de ikna edemezken, polisin tavırları tepki çekti. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber

Görüntüleri tepki çekmişti! O halayın bedeli ağır oldu

İstanbul'da D-100 karayolunu kapatıp halay çeken grup büyük tepki toplamıştı. Sözde düğün kutlaması yapan grup, yüzlerce kişi ve aracı trafiğe mahkum etmişti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Gereği yapıldı 27' notuyla yaptığı paylaşımda düğün konvoyu yaparak trafik akışını engelleyen 5 kişinin gözaltına alındığını bildirmişti. Magandaların aldığı ceza ise belli oldu.

Haber

İstanbul'da D-100 karayolunu kapatıp halay çektiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gözaltına alındılar

İstanbul Bakırköy D-100 Karayolu'nda düğün konvoyundaki araç sürücüleri trafiğin yoğunluğuna aldırmadan yolu trafiğe kapatarak halay çekti. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Gereği yapıldı 27' notuyla yaptığı paylaşımda düğün konvoyu yaparak trafik akışını engelleyen 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber

Çakarlı araç kullananlara da cezaları kesildi! Yüz binlerce sürücüye işlem yapıldı

Son 1 haftadaki trafik denetim verileri açıklandı. Bu kapsamda 2 milyondan fazla araç denetlenirken 434 bin 129 sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Bağcılar'da trafikte tartıştığı sürücüye saldırdı! İçişleri Bakanı Yerlikaya 'Gereği yapıldı' diyerek duyurdu

İstanbul Bağcılar'da bir sürücü, yol verme nedeniyle trafikte tartıştığı başka bir sürücüyü darbetti. Vatandaşların çektiği görüntüler sosyal medyada da gündem oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada yer alan görüntülerin Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından incelendiğini ve ardından şüphelinin yakalandığını duyurarak "trafikte saldırgan tavırlar sergileyenleri affetmeyeceğiz" dedi.

Haber

Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi! 423 bin 69 işlem yapıldı

Emniyet ve trafik jandarma ekipleri 18-25 Temmuz aralığında 2 milyon 464 bin 204 aracı denetledi. Bu kapsamda 423 bin 69 sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber

İzmir'de iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Yurthaber

Bir haftada 2 buçuk milyon araç! Çakar taktıran da var, hız ihlali yapan da...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz tarihleri arasında yapılan araç denetimlerine ilişkin bilgi verdi. Buna göre 2 milyon 406 bin 651 araç denetlendi, 400 bin 980 araca-sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Trafikte belediye otobüsüne taşlı sopalı saldırı! Ne olduğunu bile anlamadı

Ankara’da baba ve oğlu, belediye otobüsünün araçlarını sıkıştırdığını iddia ederek, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Belediye şoförü, ne olduğunu bile anlamadığını söylese de fayda etmedi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber

Trafikteki tartışma zincirleme kazaya neden oldu!

Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri olan İstanbul'da sabah saatlerinde servis şoförlerinin yol tartışması zincirleme kazaya neden oldu. Trafiği durma noktasına getiren kazada yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber

Bir haftada yüz binlerce sürücüye işlem yapıldı! Bakan Yerlikaya paylaştı: 'Çakarlı araç' detayı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre 27 Haziran ila 4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendi. Denetlemeler kapsamında 441 bin 910 araca-sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Trafik ışıklarında para toplayan çocuğun cebinden çıkan para görenleri şaşkına çevirdi! Para isteyince harçlık verdi: ''Çocuk bana sadaka verdi...''

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde trafik ışıklarında para toplayan bir çocuk ile motosiklet sürücüsü arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisinden para isteyen çocuğa "10 lira borç ver. Çok ihtiyacım var" dedi. Bunun üzerine çocuk cebinden bir deste para çıkarttı.

Trend

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber

Çakarlı araç kullanan da hız ihlali yapan da kurtulamadı! Bir haftada yüz binlerce sürücüye işlem

Emniyet ve jandarma ekipleri tarafından 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 araç denetlendi. Denetimler sonucu 433 bin 207 araca-sürücüye işlem yapıldı. Söz konusu sürücüler arasında hız ihlali yapan, çakarlı araçla kullanan, emniyet kemeri kullanan sürücüler de bulunuyor.

Haber

TÜİK açıkladı: Trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı, ilk sırada motosiklet var

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Buna göre, mayısta trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 4 artarak 232 bin 401'e yükseldi.

Finans

Tatilciler döndü, İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası haftanın ilk iş gününde İstanbul'un bazı noktalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Haber

Tatilciler dönüş yolunda! İstanbul yönünde yoğunluk yaşanıyor

Kurban Bayramı tatilinin son gününde memleketleri ya da tatil beldelerinden dönüşe geçen sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde akıcı yoğunluğa neden oluyor.

Haber

Bakanlık duyurdu! Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe kapatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Haber

İstanbul'un çıkış noktalarında trafik yoğunluğu! Zaman zaman durma noktasına geldi

Kurban Bayramı arifesinde, sabahın erken saatlerinde Çamlıca Gişeleri'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bayram tatilini İstanbul'un dışında geçirmek isteyenler sabahın erken saatlerinde yola çıkınca İstanbul'un çıkış noktalarının bazılarında trafik oluştu. Diğer yandan tatile giden vatandaşların İstanbul'u terk etmesiyle yollar boş kaldı. E-5 karayolundaki sakinlik görüntülendi.

Haber

Akın akın gidiyorlar! Durma noktasına geldi... Bodrum'da trafik felç, 1 milyonu bulacak '40 derece' sıcaklıkta çileden çıktılar

Kurban Bayramı'na artık çok kısa bir süre kaldı. Bayram tatili nedeniyle tatilciler yollara düştü. Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Ankara istikametinde memleketlerine gitmek isteyen tatilciler sebebiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Hasarlı kazalar ve araç arızalarının da etkisiyle ulaşımın zaman zaman durma noktasına geldiği de öğrenildi. Bodrum'da da araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu.

Haber

İstanbul’da trafikte akıllara durgunluk veren saldırı! Bıçağı çıkardı defalarca sapladı…

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklenirken cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler ise akıllara durgunluk verdi. İki sürücü arasında yaşanan tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü. Bıçaklı saldırgan önce araçtaki kişiye sonra da tartıştığı kişinin aracına bıçağı defalarca sapladı. İşte o anlar…

Haber

Bodrum'da bayram başlamadan trafik başladı! Kilometrelerce araç uzun kuyruklar oluşturdu, trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatili başlamadan trafik başladı. Bayram öncesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde akın akın geldiler. Araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu. Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı ve Yalıkavak istikametlerinde sıkışan trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yarından itibaren trafiğin daha da yoğun olması bekleniyor. Öte yandan kilometrelerce aracın oluşturduğu yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi.

Haber

Trafiğe çıkanlar dikkat: Kurban Bayramı öncesi arttı! Bir hafta yüz binlerce araca işlem yapıldı

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri yoğunlaştı. Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi, yüz binlerce araç ve sürücüye işlem yapıldı.

Haber

Böyle trafik kavgası ne görüldü ne duyuldu! Araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini bile kaldırmadan tükürerek kavga etti... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Çin'de kaydedilen bir trafik kavagsı görüntüsü sosyal medya paylaşılınca kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde araçlarından inen iki sürücü birbirlerine ellerini kaldırmadan yakın mesafeden tükürerek kavga etti. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend

Yol verme kavgasının görüntüleri dehşete düşürdü! Araçtan inip kurşun yağdırmış…

Rize’de 1 kişinin hayatını kaybettiği yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı. Aracından inerek diğer araca doğru yürüyen şahsa ateş edilmesinin ardından karşılıklı silahlı çatışma çıktı. O anlar araç kamerasına yansıdı…

Haber

Rize'de trafikteki kavga kanlı bitti! Sürücüler birbirlerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’nin Çayeli ilçesinde iki sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. İki sürücü silahlarını çekerek birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda bir sürücü aracının içinde vurularak ölürken, diğer sürücü de yaralandı.

Haber

Levye ile aynasını kırdı, taksicinin satırla parmağını kopardı! Trafikte dehşet anları...

Trafikteki kavga görüntülerine yenileri eklendi. İstanbul ve Ankara'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. İstanbul trafiğinde iki sürücünün tartışmasında hareket halindeyken yapılan levyeli saldırı dikkat çekerken; Ankara'da ise taksiciye satırlı saldırı düzenlendi. Saldırıda taksicinin parmağı koptu.

Haber

İstanbul'da trafikte tartıştığı sürücüyü tehdit eden zanlı yakalandı

İstanbul'da, trafikte tartıştığı sürücüyü tehdit edip aracının aynasını kıran şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber

Çorum'da dur ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Çorum'da trafik ekiplerinin uygulama noktasında aracını polis ekiplerinin üzerine sürerek kaçan sürücü kovalamaca sonucu yakalandı.

Yurthaber

İstanbul'da trafik sıkışıklığı yıllık 10 milyar dolar kayba neden oluyor

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da trafik yoğunluğunun yıllık kişi başı 288 saat zaman kaybına neden olduğunu belirterek, "8,5 milyon vatandaşın aktif yolculuk yaptığı İstanbul'da trafik sıkışıklığının yıllık ekonomik kaybı tam 10 milyar dolar." dedi.

Finans