HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Immobılızer Müslüm' yakalandı

İSTANBUL (İHA) - İstanbul'un çeşitli semtlerinden, otomobil şirketlerinin 'Çalınması imkansız' dedikleri immobilizer sistemli otomobilleri kolayca çalan ve bu özelliğinden dolayı hırsız arkadaşlarının "Immobilizer Müslüm" lakabını taktıkları Müslüm Yılmaz, Opel Vectra marka bir otomobil çalmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş'ta devriye gezen polis ekipleri, saat 04.00 sıralarında, kendilerini görünce panikleyen Opel Vectra marka bir otomobili durdurmak istedi. Ancak polisin dur ikazı karşılığında otomobil hızla uzaklaşmaya başladı. Uzun bir kovalamacanın ardından çalıntı olduğu belirlenen otomobil, Tophane'de kurulan barikatla durduruldu. Çalıntı otomobilin içinden, polisin uzun süredir aradığı 37 yaşındaki otomobil hırsızı Müslüm Yılmaz çıktı. Otomobil hırsızı Yılmaz, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürüldü.

Immobilizer sistemli otomobilleri kolayca çaldığı için hırsız arkadaşları tarafından "İmmoblizer Müslüm" lakabı takılan Müslüm Yılmaz, polise verdiği ifadesinde, "İmmobilizer sistemli otomobillerin anahtar girişlerine yanımda getirdiğim başka bir immoblizer girişi takarak otomobili kolayca çalıyorum. Otomobil firmaları tekniklerini geliştirdikçe ben de tekniğimi geliştiriyorum" dedi. Şahsın, şubedeki sorgusu sürüyor.

Express


En Çok Aranan Haberler