MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun Arçelik reklamında aldığı ücret dudak uçuklattı

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti ilk kez bir projede yanyana geldi. Uzun süredir birlikte olan çiftin Arçelik reklamında bir araya gelmesi "Beren Saat ve Kenan Doğulu Arçelik reklamından ne kadar aldı?" sorusunun yanıtını merak ettirdi. İşte, yanıtı!

Bugüne kadar hiçbir projede yer almayan Kenan Doğulu-Beren Saat çifti ilk kez Arçelik reklamı için bir araya geldi. Geçen yıl evlenen Kenan Doğulu-Beren Saat, Arçelik'in 60'ıncı yılına özel reklamında yer alınca, çift sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri oldu. Kenan Doğulu ve Beren Saat'i hiçbir projede bir arada görmeyen hayranları ise "Arçelik reklamından kaç para aldılar?" sorusunun yanıtını merak etti. Yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada trend topic olan Arçelik reklamının çifte ne kadar kazandığını, Usta Gazeteci Cengiz Semercioğlu açıkladı! İşte, Arçelik reklamıyla ilgili o yazı!

ÇOK DOĞRU BİR KAMPANYA

Kenan Doğulu, "Aşk ile Yap" şarkısını zaten Arçelik için yapmıştı, sonunda gün geldi ve bu şarkı Arçelik'in reklamıyla buluştu. Kenan ve Beren Saat'in oynadığı reklam, Arçelik'in 60. yılı için çok doğru bir kampanya...Marka ve isimler çok doğru örtüştü. Bir yıllık bir reklam kampanyası olacak bu. Bu arada, kampanya için Kenan Doğulu ve Beren Saat'e ödenen ücretin 2,5 milyon lira olduğunu da öğrendim.

YERLİ MR. AND MRS. SMİTH

Uzun süreden sonra ilk kez ekranda boy gösteren Beren Saat, filmin giriş sahnesiyle de dikkat çekti. Ünlü oyuncu, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in oynadığı 'Mr and Mrs.Smith' filmindekine benzer bir aksiyon sahnesiyle izleyicinin karşısına çıktı.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci oldu ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başladı. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yapan Beren Saat, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlendi. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolde yer aldı. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrolde yer aldı. Son olarak İntikam dizisinde rol alan Beren Saat, yaklaşık 2,5 yıllık bir birliktelikten Kenan Doğulu ile Las Angeles Malibu'da evlendi.

KENAN DOĞULU KİMDİR?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974'te İstanbul Cihangir'de dünyaya gelmiştir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle giren ünlü şarkıcı, 6 sene piyano bölümünde eğitim almıştır, bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürmüştür. İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan Kenan Doğulu, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi olmuştur. Çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. 2007 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Sezen Aksu, Ozan Doğulu gibi adlarla çalışmalarını sürdürmüştür. 12 Mayıs 2007 günü finalde yirmi ikinci sırada yarışan Kenan Doğulu, Eurovision'u dördüncü sırada tamamlamıştır. 2012'den beri oyuncu Beren Saat ile birlikte olan sanatçı, 29 Temmuz 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlenmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler