MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meryem Uzerli yeni yılla birlikte Türkiye'deki projelerde yer alacak

1.5 yıldır Almanya'da yaşayan güzel oyuncu yeni yılla beraber Türkiye'ye yerleşiyor. Sempatik oyuncu Acarkent'te bir villada yaşayacak.

En son GQ'nun ödül töreni için Türkiye'ye gelen ve Halit Ergenç'e ödülünü diz çökerek vererek adından söz ettiren Meryem Uzerli yeni yılın başlamasıyla kızıyla beraber Türkiye'de yaşayıp yeni projelerde yer alacak. Daha önce Muhteşem Yüzyıl'da oynayan sempatik oyuncu otel odasında kalıyordu. Bu durum onu belli bir yere ait hissettiremediğinden ve artık kızı olduğundan, Meryem Uzerli artık otelde yaşamayacak. Yeni yılla birlikte Türkiye'ye dönecek olan Uzerli, Acarkent'te bir villada oturacak. Bahçeli ve havuzlu evde oturacak olan Uzerli'nin evinin kirasına 15 bin tl ödenecek. Uzerli yakın çevresine, "Artık bir kızım var. Lara'yı otel odasında büyütemem. Ona sağlıklı ve sıcak bir ortam sağlamalıyım.Geçmişi geride bıraktım. Yeni yuvamızda huzurlu bir hayatımız olacak" dedi.

1.5 yıl önce tükenmişlik sendromuna yakalanan ve Türkiye'den ani bir şekilde ayrılıp Almanya'ya giden oyuncu Meryem Uzerli'nin hayranları, Uzerli'nin minik kızı Lara'nın fotoğrafını sosyal medyada yayınladı. Uzerli'nin kızı olduğu iddia edilen ve Meryem Uzerli'ye benzerliğiyle dikkat çeken bu kare yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı. Fotoğrafa pek çok kişi maşallah yorumunu yaptı. Meryem Uzerli'nin sosyal medya hesabında bulunmayan karenin Lara bebek olduğu henüz kesinleşmedi. Meryem Uzerli'nin Can Ateş'ten olan kızı Lara 10 aylık.,


Vitrin


En Çok Aranan Haberler