HABER

1000 Memur Alımı Ayda 4000 Tl Maaş Şartlar Neler?

Türk Hava Yollarına Personel Alımı Başladı 4.000 Tl Maaşla 1000 Personel Alımı Yapılacak İstenen Şartlar Neler,?

1000 Memur Alımı Ayda 4000 Tl Maaş Şartlar Neler?

1000 MEMUR ALIMI 4000 TL MAAŞ..! İŞTE DETAYLAR...

Türkiye’nin öncü havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY) en az lise mezunu personel alımı yapıyor.

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Avrupa’nın lider çağrı merkezlerinden olan Competence Call Center, 5 binden fazla müşteri temsilcisiyle, 15 farklı lokasyonda ve 6 farklı ülkede hizmet vermektedir.Daha fazla ilgi almak için ‘İŞ BAŞVURULARI ‘ seçeneğini tıklayabilirsiniz..

Bu işe başvurmak için kpss felan gerekli degil sadece lise mezunu olmanız yeterli olup biraz tecrubeli olmanız gerekmektedir..Onun dışında hiç bir diploma veya her hangi birşey resmi istenmemektedir.Eger ilan kafanıza yattıysa bu fırsatı kaçırmayın .Hava yolu şirketlerinin en önemlilerinden olan THY personel alımına başlamıştır..Elinizi çabuk tutun bu fırsat bir daha gelmez.

Dünya lideri global iş ortağımız için, * Inbound kanalları ile müşteriye destek verilmesi * Müşterilerin problemlerinin çözümlenmesi ve yönlendirilmesi * Müşteri talepleri doğrultusunda; uçuş bilgileri, ödeme kanalları, rezervasyon, bagaj vb durumların kontrolü ve desteğinin sağlanması 7 / 24 vardiya sisteminde hizmet verilmesi.. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

En az lise mezunu Müşteri Hizmetleri alanında tecrübesi olan Başarılı komünikasyon becerilerine sahip MS Office uygulamalarını iyi kullanabilen Hedef odaklı çalışabilen Esnek çalışma saatlerinde ve güvenilir şekilde çalışabilen Geleceğini bizimle şekillendirmek isteyen adaylar Neler Sunmaktayız?

* B üyük şirketleri yakından tanıma ve buna bağlı olarak farklı koşullar * Modern çalışma ortamında sosyal çalışma imkanları * Motivasyonu yüksek, başarılı ve devamlı büyüyen ekiple çalışma imkanı * Şirketimizin sunmuş olduğu eğitim ve öğretim sayesinde devamlı gelişme imkanı * Uluslararası projelerde yükselme imkanı * Servis, yemek ve prim sağlanmaktadır..

Eğer siz de rekabetçi bir çalışma ortamı içerisinde hiç durmadan kendinizi geliştirerek geleceğe yön veren global bir kurumun operasyonları içerisinde yer almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Hemen Başvuru için sayfada üst tarafta görmüş olduğunuz ‘İŞ BAŞVURUSU’ seçeneğini tıklıyarak form doldurabilir veya TÜRK HAVAYOLLARI resmi internet adresindende Başvurunuzu yapabilirsiniz..

En Çok Aranan Haberler