YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1071 Projesi Ilk Meyvelerini Verdi

 Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan  TOGEM ve KOSGEB’in katkılarıyla devam eden  "1071 Kadın İş Hayatına Katılıyor" projesi  meyvelerini vermeye başladı.  

Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan TOGEM ve KOSGEB’in katkılarıyla devam eden "1071 Kadın İş Hayatına Katılıyor" projesi meyvelerini vermeye başladı. Keçiören Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 1071 kadın girişimciye kendi işyerlerini kurma imkânı tanıyan proje kapsamında girişimcilik eğitimini geçen haziran ayında tamamlayan Neriman Erduran kendi işyerini açtı. Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile eşi Hatice Ak, TOGEM Başkanı Ayten Aydın, Ankara KOSGEB Müdürü Hacı Murat Elyürek, belediye meclis üyeleri, proje kapsamındaki eğitimciler katıldı. Başkan Ak, "Bu bir cesaret işidir. Ev ve ülke ekonomisine katkı için bir işyerinin daha açılışını yapıyoruz. Kadınlarımızın iş hayatında aktif olarak atılmaları bizleri sevindiriyor. İşlerinin bereketli, hayırlı ve şeker tadında olmasını diliyorum" dedi. 1071 Kadın İş Hayatına Katılıyor projesi kapsamında eğitimini tamamlayan Neriman Erduran, "İlk Şekerim" ismi ile iş hayatına katıldı. Eğitimlerini alan girişimci adayları da "İlk Şekerim" açılışına katılarak projenin ne kadar doğru ilerlediğini ve kendilerinin iş hayatına atılmak için cesaret kazandıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler