YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12.12.12 Saat 12:00`de Evlenmek İçin Sıraya Girdiler

Evlilik tarihlerini yüzyılın son özel gününe denk getirmek için 12.12.2012 tarihini seçen çiftler düzenlenen toplu...

12.12.12 Saat 12:00`de Evlenmek İçin Sıraya Girdiler

Evlilik tarihlerini yüzyılın son özel gününe denk getirmek için 12.12.2012 tarihini seçen çiftler düzenlenen toplu nikah töreninde evet dediler. Çorlu Belediyesi Nikah Salonunda saat 12:00`de düzenlenen törende 20 çift hayatlarını birleştirirken gün boyu toplam 50 çiftin nikahı kıyıldı.

09.09.2009, 10.10.2010 ve 11.11.2011 tarihlerinin ardından gün ay ve yılın aynı rakamlarla ifade edildiği yüzyılın son özel tarihinde evlenmek için başvuruda bulunan çiftler için özel bir tören düzenlendi. Çorlu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na, özel bir tarih olan 12.12.2012 tarihinde nikah kıydırmak için başvuruda bulunan çiftlerden 20si saat 12:00de düzenlenen toplu nikah töreni ile evliliğe evet dediler. Akrabalarının da katıldığı törende nikah memurunun sorusuna ‘evet’ yanıtı veren çiftlerin nikah şahitliklerini ise Çorlu Belediyesi Başkan Vekili Ömer Cebe, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Oktay Çolpan, Kemaleddin Avcı, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Serhad Çatalkaya yaptılar.

Çorlu Belediyesi`nin Tekirdağ Yolu üzerinde yer alan Nikah Salonunda düzenlenen törende toplu nikah töreni ile dünyaevine girecek olan çiftler, salon önünde sıralandıktan sonra kırmızı halıdan geçerek yakınlarının alkışları arasında nikahlarının kıyılması için salona geldiler. Nikah memurunun sorusuna evet yanıtını veren ve günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çiftler daha sonra Belediye Başkan Vekili Ömer Cebe ve başkan yardımcılarından aile cüzdanlarını teslim aldılar.

Nikah töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Belediyesi Başkan Vekili Ömer Cebe tüm çiftlere mutluluklar diledi.

Çorlu Belediyesi Nikah Memurluğunda özel günün özel saatinde toplu nikah töreni ile 20 çiftin gün boyunca da toplam 50 çiftin nikahının kıyıldığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler