YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12.12.2012 Çılgınlığı

Nikah günlerini unutulmayacak güne denk getirmek isteyen 46 kişi, Malatya’da bugün nikah için sıra aldı....

12.12.2012 Çılgınlığı

Nikah günlerini unutulmayacak güne denk getirmek isteyen 46 kişi, Malatya’da bugün nikah için sıra aldı. 100’ün üzerinde başvuru olmasına rağmen, kapasite gereği 46’sının nikahı bugüne verildi.

Malatya Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde bugün nikahlarını kıydıran çiftlerden Ekrem Tutuk, "12.12.2012'nin ayrı bir önemi olması nedeniyle özellikle bugüne nikah tarihini belirledik" dedi. Eşi Esra Tutuk ise, "Gün önemli değil, önemli olan mutluluktur. Eşim bu tarihi belirlemiş" ifadelerini kullandı.

Evlenen çiftlerden Serkan Altıntaş da, özellikle bugünü aylar önce tercih ettiklerini ifade ederken, eşi Ayça Altıntaş (Albayrak) ise, güzel bir tarihi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Malatya Belediyesi Evlendirme Dairesi Memuru Mehmet Aldemir, "Adeta akına uğradık diyebiliriz. 100’ün üzerinde müracaat oldu. Belli bir kapasitemiz var. Ancak 46’sını kabul edebildik. 6’sını salonda törenli, diğerlerini ise odada gerçekleştireceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler