YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Yaşındaki Zihinsel Engelli Çocuk 4 Gündür Kayıp

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Kurban Bayramı'nın ikinci günü evden ayrılan zihinsel engelli çocuktan haber alınamıyor.Anne Adalet...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Kurban Bayramı'nın ikinci günü evden ayrılan zihinsel engelli çocuktan haber alınamıyor.

Anne Adalet Vurmak, "Perişan olduk, oğlumu gören varsa Allah rızası için bize getirsin" çağrısında bulunurken, amca Ahmet Vurmak da çocuğun zihinsel engelli olduğunu ve ailesini tanımadığını söyledi.

Siverek ilçesi Dicle Mahallesi'nde oturan 15 yaşındaki Doğan Vurmak, Kurban Bayramı'nın ikinci günü saat 12.00 civarında evden ayrıldı. Çocuğun bir daha eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurunca, çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı. Anne Adalet Vurmak, "Oğlum bayramın ikinci günü saat 12.00'de çocuklarla şeker toplamak için evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyorum. Oğlum kaybolduğundan bu yana hayat bize zehir oldu. Ne uyuyabiliyoruz ne başka bir şey yapabiliyoruz. Oğlumu sağ salim görmek istiyorum, başka bir şey istemiyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Amca Ahmet Vurmak da, "4 gündür Doğan kayıp, onu her yerde arıyoruz. Doğan hem bedensel, hem zihinsel engelli olduğu için kendisini ve ailesini düzgün tanımıyor ve tarif edebilecek bir çocuk değil. Rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyor zaten. 4 günden beri perişan durumdayız. Görenler Allah rızası için karakollara bilgi versin" dedi.

Ailenin 7 çocuğundan biri olan Doğan'ın, babasının cezaevinde olmasından dolayı amcası tarafından ilçenin her yerinde arandığı, fakat bulunamadığı belirtildi. En son ilçenin otogarında görülen çocuğun, Viranşehir ilçesine gidebilmesi ihtimali üzerine, arayışların Viranşehir ilçesinde de devam edeceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler