YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1907 ÜNİFEB'in TEGV Etkinliği

GAZİANTEP (AA) - 1907 ÜNİFEB, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Gaziantep Temsilciliğinde öğrencilerle duvar boyadı.

1907 ÜNİFEB, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Gaziantep Temsilciliğinde öğrencilerle duvar boyadı. Gaziantep Üniversitesi'nde eğitim gören 1907 ÜNİFEB üyeleri, TEGV'deki ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklarla sohbet eden üniversite öğrencileri, onlarla çeşitli oyunlar oynadı. Öğrenciler, oyunun ardından çocuklarla TEGV'in duvarlarını boyadı. Duvara hayallerindeki karekterleri çizen çocuklar, kağıt dışı bir alanda ilk kez boyama yaptıklarını belirttiler. Boya yaparken birbirleriyle şakalaşan çocuklar, eğlenceli vakit geçirdiklerini ifade ederken, etkinliği organize eden üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler. Etkinlikte çocuklar, 1907 ÜNİFEB ve TEVG'in logolarını çizerek boyadıkları duvara "TEGV'de çocuklar mutlu gelecekten umutlu" ve "Bir çocuk değişir Türkiye değişir" sloganlarını yazdı. 1907 ÜNİFEB temsilcisi Ahmet Canlı, Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği olan üniversite öğrencileri olarak gelecek nesilleri önemsediklerini söyledi. Çocuklara yönelik etkinliklerin gönüllü temsilcileri olduklarına vurgu yapan Canlı,"1907 ÜNİFEB sadece bir taraftar grubu değil, aynı zamanda bir sivil toplum örgütüdür. Sosyal ve toplumsal duyarlılık projelerinde yer alan bir birleşimdir. Bu arada, çocukların üniversite öğrencilerine hediye ettiği pankartın ilerleyen günlerde 1907 ÜNİFEB sergisinde yer alacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler