YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1915 Ermeni İddialarına Karşı Hazırlanan Proje Gediz'de Uygulandı

Kütahya İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü Tarafından Hazırlanan "1915 Olayları Hakkında Asılsız Ermeni İddialarıyla...

Kütahya İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü Tarafından Hazırlanan "1915 Olayları Hakkında Asılsız Ermeni İddialarıyla İlgili Türkiye Tezinin Her Yıl 10. Sınıf Öğrencilerine Anlatılması Projesi" Gediz'de bir konferans sunumuyla uygulama sokuldu.

Projeyle ile ilgili çalışmalar kapsamında Gediz Belediye Kültür Merkezinde Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Osman Acar tarafından verilen konferansta, 1915 olayları hakkında Ermeniler tarafından çıkarılan asılsız iddialara karşı tarihi ve bilimsel gerçeklere dayalı bir sunum yapıldı.

İlçe Orta Öğretim Kurumlarında öğrenim gören toplam 700 öğrenci ile birlikte ilgili okulların idareci ve öğretmenlerinin katıldığı konferansta, "1915 Olayları Hakkında Asılsız Ermeni İddialarıyla İlgili Türkiye Tezinin Her Yıl 10. Sınıf Öğrencilerine Anlatılması Projesi" çalışmaları ve amacı anlatıldıktan sonra Türkiye'ye karşı oynanan ermeni oyununun içyüzü tarihi ve bilimsel gerçeklere dayalı olarak gün ışığına çıkarılmaya çalışıldı.

Düzenlenen konferansın sonunda yer alan soru-cevap ve karşılıklı iletişim bölümünde, öğrencilerin aktif katılım ve ilgisi dikkat çekti.

Kütahya İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü yetkililerince, projeye katkı sağlayan Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü'ne teşekkür edilerek, konuşmacı Ali Osman Acar günün anısına plaket hediye takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler