Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1984 yılındaki dava 40 yıl sonra sonuçlandı! 7 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip vahşice öldürmüştü... İğneyle idam edildi

    Richard Rojem, 1984 yılında Washita İlçesi'nin kırsal kesimindeki bir tarlada parçalanmış cesedi bulunan 7 yaşındaki Layla Cummings'i öldürmek suçundan tutuklanmıştı. 40 yıl süren hukuk mücadelesinin ardından Rojem'in suçu tespit edildi ve Oklahoma'da bulunduğu hapishanede idam edildi.

    1984 yılındaki dava 40 yıl sonra sonuçlandı! 7 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip vahşice öldürmüştü... İğneyle idam edildi

    MYNET|DIŞ HABERLER 7 Temmuz 1984'te Burns Flat yakınlarındaki Washita County tarlasında ismi açıklanmayan 7 yaşındaki bir kız çocuğunun defalarca bıçaklandıktan sonra cansız bedeni bulunmuştu. Küçük kızı vahşice öldürme ve tecavüz suçlarından Richard Rojem tutuklandı. Rojem, bu iğrenç eylemden önce Michigan'da iki gence saldırdığı için zaten mahkumiyetle karşı karşıyaydı.

    1

    1985 yılında Washita İlçesi jürisi Rojem'in suçlu olduğu sonucuna vardı ve şaşırtıcı bir 45 dakika içinde karara vardı. Ölüm cezası, yargılama hataları nedeniyle temyiz mahkemeleri tarafından iki kez iptal edilmiş olsa da, Custer County'deki bir grup sonunda cezasını 2007'de yeniden onayladı.

    2

    40 yılının sonunda 66 yaşındaki Richard Rojem'e Oklahoma Eyalet Cezaevi'nde öldürücü iğne uygulandı ve hapishane yetkililerinin de doğruladığı gibi 27 Haziran 2024 tarihinde idam edildi.


    Express


    En Çok Aranan Haberler