YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"1.Ulusal Humik Madde Kongresi"

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu'nca düzenlenecek "1.Ulusal Humik Madde Kongresi" 6 Haziran Çarşamba günü başlayacak.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu'nca düzenlenecek "1.Ulusal Humik Madde Kongresi" 6 Haziran Çarşamba günü başlayacak.

Erenler ilçesindeki Elmas Garden Inn Hotel'de yapılacak kongreye yurt içi ve yurt dışından humik asit alanında çalışmalar yapmış 300'e yakın bilim insanı katılacak.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen kongre ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Tutar, kongreye Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Almanya, İtalya, Macaristan, İran, Yunanistan ve Bulgaristan'dan çok sayıda bilim insanının katılacağını bildirdi.

Bilim insanlarının konuya ilişkin çalışmalarını kongrede katılımcılarla paylaşacağını ifade eden Tutar, kongre programı içerisinde üç farklı panel düzenleneceğini de vurguladı.

Tutar, şunları kaydetti:

"Humik asit konusunda bilgi ve tecrübeleri olan kendini ispatlamış bilim insanları ve üreticiler panelist olarak görev alacaklardır. Üretim, pazarlama ve analiz yöntemleri olmak üzere tüm sorunlar masaya yatırılacak ve çözüm yolları araştırılacaktır. Humik madde ve kaynaklarının dünü, bugünü ve yarınının tartışılacağı bu önemli toplantıya humik asit üreticilerini, çiftçilerimizi, süs bitkilerini ve tüm Sakaryalı hemşehrilerimi davet ediyor, bu fırsatı kaçırmamalarını istiyorum"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler