HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2003 Pirelli takvimi hazır

İSTANBUL (İHA) - Fotoğraf, moda ve güzellik dünyasının ilgiyle beklediği 2003 Pirelli Takvimi, kolleksiyonculara ve dünyanın her yerindeki hayranlarına sunuldu. Takvimin tanıtımı 4 Kasım 2002 günü Londra'da National History Museum'da yapıldı. 35. yaşını kutlayan Pirelli takvimi, ünlü Amerikalı fotoğrafçı ve film yönetmeni Bruce Weber tarafından İtalya'da çekildi. 6 gün süren çekimlerin mekanı Amalfi'nin güneyindeki görkemli Cilento sahili oldu. Santa Maria di Castellabate ve Punta Licosa arasında farklı mekanlarda ve Homeros'un masallarından adını alan Sirenlerin Burnu'nda çekim yapıldı. Bruce Weber, takvimle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu takvimde bir sinema hissi var, sanki fotoğraflar büyük bir hikayenin manzaraları ya da bir kişinin hayatından sayfalar gibi. Her fotoğraf bir hikaye anlatıyor ve bir duygu uyandırıyor" dedi.

1997'de takvimde çıkan son italyan manken Monica Belluci'nin ardından 2003 Pirelli Takvimi'nde üç mankenin fotoğrafları bulunuyor: Mariacarla Boscono, Eva Reccobono ve Valentina Stilla. Bunların yanısıra dünyanın en ünlü top modelleriinden Sophie Dahl, Yamila Diaz-Rahi, İsabeli Fontana, Bridget Hall, Heidi Klum, Karolina Kurkova, Natalia Vodianova, Sienna Rose Miller, Lisa Seiffer de yer alıyor. Her Pirelli takviminde olduğu gibi bu takvimde yer alan gelecek vaadeden yeni yüzler ise, Filippa Hamilton, Jessica Miller ve Rania Raslan.

Erkek mankenler arasında ise, Alessandro Gassman, Enrico Lo Verso ve Stephane Ferrara gibi ünlü isimler bulunuyor. Ayrıca Amerikan orta siklet boksörü Richie La Montagne ve moda dünyasının ünlüleri Marcelo Boldrini, Tomasino Ganesh, Jak Krauszer ve Ajay Lamas da bu takvim için poz verdiler.

En Çok Aranan Haberler