HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2004 Sabah Spor Ödülleri sahiplerini buldu

İSTANBUL (İHA) - Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Sabah Spor Ödülleri' Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda dün akşam gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Bir çok ünlü ismi buluşturan törende 3'ü özel ödül olmak üzere toplam 16 dalda 2004 yılının başarılı sporcularına ödülleri dağıtıldı. Ahmet Zorlu, Cem Yılmaz, Ferit Şahenk, Hülya Avşar, Tuncay Özilhan gibi iş ve sanat dünyasının başarılı isimleriyle spor dünyasının otorite isimlerinden oluşan 50 kişilik jüri, kazananları canlı yayında belirledi. Futbol Ödülü 10 futbolcu arasından Türkiye çapında SMS ile en fazla oyu alan 3 aday; Alex de Souza, Fatih Tekke ve Necati Ateş arasından seçildi. En fazla jüri oyu alarak Yılın Futbolcusu seçilen Fatih Tekke, Yılın Sporcusu dalında da jürinin seçimiyle geceye damgasını vurdu.

Potada Mehmet Okur, teniste İpek Şenoğlu, boksta Atagün Yalçınkaya, tekvandoda Bahri Tanrıkulu, güreşte Şeref Eroğlu, motor sporlarında Serkan Yazıcı, halterde Taner Sağır, voleybolda Neslihan Demir, atletizmde Eşref Apak, ödül alan isimler oldular.

Turgay Ciner Özel Ödülü'ne Yunus Emre Çömlekçioğlu'nun layık görüldüğü gecede, Bülent Korkmaz ise İşte İnsan Yaşam Boyu Özel Ödülü'nü aldı. Korhan Yamaç Engelliler Özel Ödülü'nü alan isim olurken, Yılın Antrenörü Ödülü'ne Zafer Kalaycıoğlu layık görüldü.

Spor için en önemli kavramlardan biri olan Fair Play'de genç bir amatör futbolcu olan Volkan Ermiş ödül aldı.
Yurtiçi ve yurtdışında elde ettikleri başarılarla Türkiye'yi gururlandıran 16 sporcunun ödüllerini aldığı törenin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Kubat yaparken, Funda Arar ve Zeynep Casalini de şarkılarıyla geceye renk kattı.

Express


En Çok Aranan Haberler