HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2009 onlara ayrılık getirdi!

2009 onlara ayrılık getirdi!

2009 kimi ünlülere uğurlu gelirken onlara ayrılık getirdi. İşte 2009'da ilişkilerinde ayrılık kararı alan ünlüler.


2003 yılında evlenen ve 2006 yılında Yiğit Şan adlı bir oğulları dünyaya gelen ikili, uzun süre erken doğan oğullarının sağlık problemleriyle uğraştı. 16 Aralık günü boşanan çiftin oğulları Yiğit Şan'ın velayeti annede kaldı.


8 yıllık evlilikleri boyunca haklarında defalarca ayrılık dedikodusu çıkan Sibel Can ile Sulhi Aksüt, bu sene gerçekten boşanma kararı aldılar. Sibel Can eşi hakkında 6 ay evden uzaklaştırma kararı aldırdı.


Eşi Musa Aytun'dan tam üç kez hamile kalan ancak bu bebekleri çeşitli sağlık sorunları nedeni ile kaybeden Seren Serengil evliliğini bitirmek için dava açtı. Seren Serengil eşi ile kumar tutkusu yüzünden boşanmak istediğini belirtti.


Ev ararken tanıştığı kendisinden 16 yaş küçük olan emlakçı Levent Süren ile 27 Şubat 2006’da ani bir kararla nikah masasına oturan Zerrin Özer’in evliliği 3 yıl sürmedi.Çift 2009'a bir kala boşandı.


Emine Kınay Ün ve Emre Kınay çifti, 4 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Kadıköy Adliyesi'nde gerçekleşen anlaşmalı boşanma davasında, çiftin kızları Duru'nun velayeti anne Emine Ün'e verildi. Emre Kınay eski eşine aylık 2 bin TL nafaka verecek. Çiftin Etiler'deki evi ise 300 bin TL ödeyecek olan Emre Kınay'a devredildi.


Sosyetik güzel Süreyya Yalçın geçtiğimiz Temmuz ayında evlendiği eşi Önder Bekensir'in cep telefonunda, eski sevgilisinden gelen mesajları görünce boşanma davası açmıştı. İkili tek celsede boşandı.


Kendisinden 24 yaş küçük eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvuran ancak 1 ay sonra boşanmaktan vazgeçen Harika Avcı, aynı gerekçeyle ikinci kez mahkemeye gitti. Çift Aralık ayında boşandı.


'Aradığım aşkı buldum, Damadı kaçırıyorum' diyen şarkıcı Niran Ünsal, ''şiddetli geçimsizlik nedeniyle'' protokol imzalayarak Fatih Adliyesi'nde Aralık ayında tek celsede boşandı.


“Recep İvedik” film serisiyle Türk sinemasının en çok izlenen iki filmine imza atan ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile dört yıllık sevgilisi oyuncu Doğa Rutkay da ayrılan çiftler arasında. İlişkisinin bitişini yazılı bir açıklamayla duyuran Gökbakar, “Sayın Doğa Rutkay ile sevgi ve saygı çerçevesinde süren 4 yıllık ilişkimiz artık heyecanını kaybettiği ve her ilişkide olabileceği gibi yıpranak ömrünü tamamladığı için sona erdi. Altını çizerek ifade ediyorum ki, biten aşk ilişkimizdir. Dostluğumuz sonsuza kadar devam edecektir” demişti.


Aysun Kayacı iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ozan Sevindik ile kesin olarak ayrıldığını Şubat ayında açıkladı.


Aşk - ı Memnu” dizisinin Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile kendisinden 13 yaş büyük sevgilisi Meltem Cumbul’un 9 aylık ilişkisi yaz sonunda bitti. Çift çok iyi iki arkadaş olarak kaldılar.


Kanal D’deki Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel ile 1.5 yıllık nişanlısı Öykü Çelik de 2009'un ayrılan çiftleri arasında. İki sevgilinin ilişkileri bir dargın bir barışık gidiyordu.


Şevket-Hayırlı Sabancı çiftinin kızı Sadıka Sabancı ile şarkıcı Cenk Eren'in ilişkilerinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından çift kısa bir süre sonra evleneceklerini söyledikleri Mart ayında ayrıldılar.

En Çok Aranan Haberler