YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2011-2013 Hayat Boyu Öğrenme Programı

Vakıfbank Atatürk İlköğretim Okulu'ndan 7 öğretmen, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın 2011-2013 Hayat Boyu Öğrenme Programı (Comenius) kapsamında yürüttükleri Doğanın Gerçek Renkleri

Vakıfbank Atatürk İlköğretim Okulu'ndan 7 öğretmen, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın 2011-2013 Hayat Boyu Öğrenme Programı (Comenius) kapsamında yürüttükleri Doğanın Gerçek Renkleri Projesi'nin 5. etkinliği için İtalya'ya gidecek.

Proje Koordinatör Öğretmeni Ayhan Sezdirmez ile öğretmenler Yasemin Öğür, Adil Tekin, Meral Sezdirmez, Ümmü Akkaş, Rabia Türkmenoğlu ve Huriye Gül Müftüoğlu'ndan oluşan ekip, 1 Ekim'de İtalya'da olacak.

Proje ortağı ülkeler Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Polonya, Macaristan ve Letonya'daki okullardan öğretmenlerin de katılımıyla Roma ve Cerverteri şehirlerinde etkinlikler düzenleyecek.

Öğretmenler, bu etkinliklerde hem ortak ülkelerle eğitim-öğretim deneyimlerini paylaşacaklar hem de küresel ısınma ve çevre sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapacaklar.

Muhabir: Oktay Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler