YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2011 Faaliyet Raporu Onaylandı

Talas Belediyesi, nisan ayı olağan meclis toplantısı Başkan Rifat Yıldırım idaresinde gerçekleşti. Toplantıda 2011 yılı...

Talas Belediyesi, nisan ayı olağan meclis toplantısı Başkan Rifat Yıldırım idaresinde gerçekleşti. Toplantıda 2011 yılı faaliyet raporu onaylanırken, 6 komisyona üye seçildi.

Meclis salonundaki 22 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste, imar plan tadilatları ve ilgili maddeler İmar Komisyonu'na havale edilirken, komisyondan gelen raporlar ise mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Denetim Komisyonu 2011 yılı raporunun okunmasının ardından imar, plan bütçe, gençlik ve spor, müteferrika, kültür ve sosyal işler komisyonlarıyla encümen üyeleri seçildi. 2011 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü sırada Başkan Rifat Yıldırım, meclis idaresini başkanvekili Haluk Güzel'e devretti.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 2011 yılının çok verimli geçtiğini belirterek, Talas'ın tarihi dokusunda çok büyük aşamalar kaydedilerek turizm kenti haline geldiğini söyledi. Başkan Yıldırım, bunun sonucunda artık şehir dışından ziyaretçilerin hafta sonlarında gelmeye başladığını ifade ederek, "Modern ve teknik anlamda hizmetleri eksiksiz yerine getirirken, yaptığımız işleri kaliteli ve bilinçli yapıyoruz. İki günümüzün hizmette eşit geçmemesine özen gösteriyoruz. 2011 yılı faaliyet raporunda çok önemli başarıların olduğunu görüyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler