YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2011 Yılı SDÜ Ödülleri'nin Sahiplerini Belirlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) akademisyenlerinin geçen yıl yaptıkları çalışmaların değerlendirilmesiyle belirlenen 2011 yılı SDÜ Ödülleri'nin sahiplerini açıklandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) akademisyenlerinin geçen yıl yaptıkları çalışmaların değerlendirilmesiyle belirlenen 2011 yılı SDÜ Ödülleri'nin sahiplerini açıklandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, SDÜ Ödül Kurulu, akademisyenlerin geçen yıl gerçekleştirdikleri bilimsel çalışmalarını değerlendirerek,"Bilim-Teknoloji ve Sanat Ödülü", "Teşvik Ödülü" ve "Atıf Ödülü" türlerinde ödül almaya hak kazananları belirledi.

Buna göre, Prof. Dr. Doğan Erdoğan, Prof. Dr. İskender Akkurt, Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel, Öğretim Görevlisi Murat Çeliker ve Doç. Dr. Fatih Kılınç "Bilim-Teknoloji ve Sanat Ödülü"ne, Öğretim Görevlisi Sıddıka Ersoy, Araştırma görevlileri Şule Sultan Uğur, Umut Can Öztürk ve Murat Kara "Teşvik Ödülü"ne, Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu, Prof. Dr. Mehmet Kitiş ve Doç. Dr. Mesut Albeni de "Atıf Ödülü"ne layık görüldü.

Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, yaptığı açıklamada, SDÜ'nün akademik başarısının öğretim elemanlarının gayreti sonucu gerçekleştiğini belirterek, ödül kazanan tüm akademisyenleri tebrik etti.

İbicioğlu, akademisyenlerin başarılarının devamını diledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler