YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'2012 Avrupa Dil Ödülü' Seçmeleri

'2012 Avrupa Dil Ödülü'ne aday olan Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Şükrüpaşa İlköğretim okulunda...

'2012 Avrupa Dil Ödülü' Seçmeleri

'2012 Avrupa Dil Ödülü'ne aday olan Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Şükrüpaşa İlköğretim okulunda seçmeler yapıldı.

Türkiye'de ilk defa uygulanan Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci programı kapsamında, '2012 Avrupa Dil Ödülü' yarışmasına Hatay'dan aday olan Şükrüpaşa İlköğretim Okulu'nda 30 öğrenci arasında seçme yapıldı. 4. ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın jüriliğini Prof. Dr. Özcan Demirel, Prof. Dr. Güray König ve Ulusal Ajans Uzmanı Abdullah Şahin yaptı. 30 öğrenci arasında en çok beğeniyi toplayan Rümeysa Rana Yılmaz, okulunu temsil etme hakkı kazandı.

Şükrüpaşa İlköğretim Okulu İngilizce öğretmeni Erdim Koç, projeye yaklaşık 1 yıldan beri hazırlandıklarını belirterek, "Okulumuz Avrupa komisyonunun en prestijli dil ödülü olarak kabul edilen 'Avrupa Dil Ödülüne' müracaat eden 34 kurumdan birisiyiz. Ekip olarak ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu öz güveni de kendimizde görüyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler