YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Batalla’nın Yılı Oldu

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, 2012 yılında takımına en fazla katkı sağlayan oyuncu olurken,...

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, 2012 yılında takımına en fazla katkı sağlayan oyuncu olurken, bu yıl içerisinde çıktığı 49 resmi karşılaşmada 23 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

Yeşil-beyazlı ekibin Arjantinli tangocusu Pablo Martin Batalla, 2012 yılına adeta damgasını vurdu. Özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında attığı ve attırdığı goller ile dikkatleri üzerine çeken Batalla, bu sezon da performansını arttırarak devam ettirmeyi başardı. Yeşil-beyazlı forma ile 2012 yılında 49 resmi karşılaşmada görev alan ‘süper bücür’, rakip filelere 23 gol bırakırken, 23 golün ise hazırlayıcısı oldu.

92 GOLÜN 46’SINDA BATALLA İMZASI

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin 2012 yılında çıktığı 52 resmi karşılaşmada attığı 92 golün 46’sında Arjantinlinin imzası bulunuyor. Geçtiğimiz sezon 2012 yılı içerisinde oynadığı 27 karşılaşmada 14 gol, 10 asistlik performans sergileyen Batalla, bu sezon ise çıktığı 22 resmi karşılaşmada 9 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler