YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 İzmir Güzeli Esma Güngör Geleceğini Planladı

2012 İzmir Güzeli seçilen Esma Güngör, hayallerine her gün bir adım daha yaklaşıyor. "Dünyanın en...

2012 İzmir Güzeli seçilen Esma Güngör, hayallerine her gün bir adım daha yaklaşıyor. "Dünyanın en yaşanılası şehri İzmir" diyen Güngör, başarı basamaklarını yavaş yavaş tırmanıyor.

Güngör, İzmir Güzellik Yarışması’nda birinci seçilmesinin ardından tüm Türkiye’ye adını oyunculukla duyurmayı planlıyor. Aynı zamanda Ege Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencisi olan Esma Güngör, kostüm tasarımını hayatın bir parçası olarak gördüğünü belirterek, ”Tasarım ve moda hayatımdan hiç çıkmadı. Taşıdığım kostümleri adeta hissediyorum. Spor ve aktif bir sosyal yaşantıyla birleştiğinde, giyilen kıyafet insan hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelebiliyor ve bu da benim kişiliğimi ortaya koyuyor” diye konuştu.

Hayalinin oyunculuk olduğunu ifade eden Güngör, drama eğitimi alıyor. Elit bir müşteri kitlesine hitap eden ‘Haute Couture’ çalışmalarıyla da adını gündeme taşıyan Esma, 120 bin kişinin kendisi için oy kullanmasına duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bu gururu bana yaşatanların güvenlerine layık olmaya çalışacağım. İzmir’den bir Esma geçti dedirteceğim” dedi.

Manken Güngör yakın zamanda yeni dizi ve reklam projeleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler