YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Kamu Personeli Seçme Sınavı Başladı

2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başladı.Yaklaşık 1 milyon memur adayının katıldığı KPSS saat...

2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başladı.

Yaklaşık 1 milyon memur adayının katıldığı KPSS saat 09.30'da başladı. Sınavın 3 saat süreceği açıklandı. 2012 KPSS Lisans sınavı bugün ve yarın, sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleşecek.

Sınav saati yaklaşırken sınav salonlarının önünde kuyruklar oluştu. Adayaların uyarılara rağmen yanlarında bulundurdukları gözlük, çanta, araba anahtarlığı gibi malzemeler salona alınmadı. Geç kalan adaylar ise sınav salonlarına koşarak geldiler ve son anda salonlara alındılar.

Sınava girecek adayların heyecanlı olduğu gözlenirken, bazı adaylar 4., 5. kez sınava girdiğini, bazıları ise, 'iyi bir yer olur mu?' diyerek sınava girdiklerini kaydetti. Bir aday ise zevk için sınava girdiğini söyleyerek, "Üniversite mezunuyum. Master yaptım. Şimdi keyif için sınava gireceğim. İyi bir yer olursa diye gireceğim" ifadelerini kullandı. Memur adaylarının aileleri ise çocuklarının hayatlarını etkileyecek sınav sırasında salonların dışında heyecan yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler