YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Londra Paralimpik Oyunları'nın Ardından

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 2012 Paralimpik Oyunları'nda okçuluk dalında bronz madalya kazanan engelli milli okçu Doğan Hancı, Erzurum Gençlik Hizmetleri

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 2012 Paralimpik Oyunları'nda okçuluk dalında bronz madalya kazanan engelli milli okçu Doğan Hancı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı ziyaret etti.

Çintimar, ziyarette yaptığı konuşmada, Erzurum'da son yıllarda okçulukta büyük başarılar elde ettiklerini, bunuda Londra 2012 Paralimpik Oyunları'nda Doğan Hancı'nın kazandığı bronz madalyayla taçlandırdıklarını söyledi.

Hancı gibi başarılı sporcular yetiştirmek için çaba harcadıklarını belirten Çintimar, şunları kaydetti:

"Milli okçumuzun elde ettiği başarının okçuluk anlamında bir çığır açtığı gerçek. Hancı, azmi ve büyük başarısı sonucu Türk halkı olarak bizleri gururlandırmıştır. Altyapıdan gelen sporculara da iyi bir örnek olmuştur. Kendisini başarısından dolayı kutluyoruz. Olimpiyatlarla birlikte devlet memurluğu atamasının yapılmasından dolayı da son derece mutlu oldum."

Hancı da başarısında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler