YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Ortadoğu Halı Fuarı

2012 Ortadoğu Halı Fuarı’nda 2012-2013 yılı koleksiyonunu sergileyen Kaşmir Halı, fuara damgasını vurdu.Gaziantep Valisi Erdal...

2012 Ortadoğu Halı Fuarı’nda 2012-2013 yılı koleksiyonunu sergileyen Kaşmir Halı, fuara damgasını vurdu.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Gaziantep milletvekilleri tarafından gerçekleştirilen 2012 Ortadoğu Halı Fuarı, yerli ve yabancı konukların ilgisini çekerken, Kaşmir Halı stantı da 2012-2013 yılı koleksiyonuyla fuara damgasını vurdu. Sektöründe dünya lideri olan ve yenilikleriyle dikkat çeken Kaşmir Halı, özellikle yabancı halı alıcılarının uğrak yeri haline gelirken, iç piyasayla ilgili önemli alıcıların da ilk durağı oldu.

Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yurt içi ve yurt dışı fuarların sektörel yeniliklerin sergilenmesinde önemli rol oynadığını belirterek, Gaziantep’te gerçekleştirilen halı fuarının kentin halı sektöründe dünya genelindeki yerini göstermesi açısından da önemli olduğunu ifade etti.

"Bu sene Gaziantep’te Türkiye’nin en büyük halı fuarının 5.'sini açtık" diyen Topçuoğlu, şöyle konuştu:

"Gerçekten Gaziantep’teki halı sanayisi, ürünleriyle, farklılığa neden olmayla, Türkiye’de halı üretim merkezi olarak bir kez daha kendini en iyi şekilde ispat etti. Katılan firmaların hazırlamış olduğu ürünler, ürün çeşitleri, renkler, ihracata yönelik çalışmalar bütün bunlara baktığımız zaman önümüzdeki yıllarda da Gaziantep’in Türkiye’de ve dünyada halı merkezi olmasını güçlü şekilde devam ettireceğini gösteriyor. Bizler Kaşmir Halı olarak her yıl bu fuara katılıyoruz. Bu 5'inci yıl ve inanılmaz bir teveccüh var. Çok kalabalık. Dünyanın değişik yerlerinden, Amerika’dan, Ortadoğu’dan, Avrupa’dan, Rusya’dan ve Türk devletlerinden gelen çok yabancı var. Aynı zamanda bu fuar, iç piyasadaki yerel halı satıcılarının da merakla beklediği bir fuar. Son derece memnunuz. Bu yıl çok farklı ürünlerimiz var. Sonbahar 2012-2013 yılı koleksiyonumuz çok farklı çizgilerde hazırlandı. İyi bir yıl olacağına inanıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler