YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013-2014 Eğitim Ve Öğretim Yılı

DENİZLİ (AA) - Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı. Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Denizli eğitim camiası olarak, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında başarılı sonuçlara imza attıklarını söyledi. Okul müdürlerinin, eğitimde önemli rolü bulunduğuna dikkati çeken Akgül, şöyle konuştu: "Yöneticiler olarak, mevzuat hükümleri, hukuk kuralları, temel insan hakları, hakkaniyet, eşitlik kurallarına uymak kaydı ile sonuç odaklı iş üretmelisiniz. Alternatifler üreterek makul ve mantıklı olarak sorun çözme yolunda olmalısınız. Yönetim tarzınız bu şekilde olduğu sürece hizmet sunduğunuz taraflar mutlu olur ve başarı da ardından gelir." Akgül, Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında sürdürüleceğini sözlerine ekledi. Toplantıda, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürleri hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler