YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Akdeniz Oyunları'na Doğru

Toroslar Belediyesi'ne ait 3 spor kompleksinin 2013 Akdeniz Oyunları'nda kullanımına ilişkin protokol imzalandı.

Toroslar Belediyesi'ne ait 3 spor kompleksinin 2013 Akdeniz Oyunları'nda kullanımına ilişkin protokol imzalandı.

2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna arasında gerçekleştirilen protokole göre Toroslar Belediyesi'ne ait Çağdaşkent 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Anafartalar Spor Kompleksi ve Akbelen Koray Aydın Stadı bakımdan geçirilerek, Akdeniz Oyunları'na hazırlanacak.

Korkmaz, protokolün ardından yaptığı konuşmada, Toroslar Belediye Başkanı Tuna'ya Akdeniz Oyunları'na sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

Akdeniz Oyunları'nda kullanacak tesislerden 3'ünün Toroslar Belediyesi yetki alanında bulunduğunu ifade eden Korkmaz, Mersin Valiliği ve belediyelerle bir bütün olarak Akdeniz Oyunları'na hazırlanıldığını söyledi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise 2013 Akdeniz Oyunları ile Mersin'in spor merkezi haline geleceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde bulunan Koray Aydın Stadı, 3 Ocak ve Anafartalar Spor Komplekslerinin 2013 Akdeniz Oyunlarında kullanılmak üzere Mersin Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğümüze tahsisini yaptık. Tesislerin bakım çalışmalarını genel koordinatörlük ile yürüteceğiz ve eksiklikleri tamamlayacağız. Amacımız organizasyon kapsamında gelecek olan misafirlerimizi Mersin'imizde en iyi şekilde ağırlamaktır. Bu işi de takım oyunu içerisinde hep birlikte el ele vererek başaracağız."

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler