YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Akdeniz Oyunları'na Doğru

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alanlar ve İşletmeler Daire Başkanlığı koordinesinde Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçe belediyeleri park ve bahçeler müdürleri,

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alanlar ve İşletmeler Daire Başkanlığı koordinesinde Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçe belediyeleri park ve bahçeler müdürleri, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan ve yapılması planlanan peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarıyla ilgili toplantı yaptı.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunlar kapsamında şehre gelecek misafirlerin daha yeşil bir Mersin'le karşılaşması için mevcut yeşil alanların bakımı, geliştirilmesi, yeni açılan yollarda yapılacak peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları planlandı.

Toplantıda ayrıca ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesi park bahçe müdürlüklerinin malzeme, araç ve gereçlerinin koordinasyon içinde ortak kullanılması kararlaştırıldı.

Öte yandan Adliye Kavşağı'ndaki ağaçlar sökülerek, oyunların yapılacağı tesislere ulaşmak için açılan yolların orta refüjlerine dikilmeye başlandı. Söz konusu refüjlerin yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarına da gelecek günlerde başlanacak.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler