YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"2013 Madalyalı Kahraman Şehir" Konulu Şiir Yarışması

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Kahramanmaraş'ta kurtuluş günleri kapsamında "2013 Madalyalı Kahraman Şehir" konulu şiir yarışmasında Türkiye ikincisi

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Kahramanmaraş'ta kurtuluş günleri kapsamında "2013 Madalyalı Kahraman Şehir" konulu şiir yarışmasında Türkiye ikincisi olan Kırıkkale Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Zeynep Yılmaz'ı kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Okur, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin öğrencileri bu tür etkinliklere teşvik etmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, okul müdürü ve bütün öğretmenlere de teşekkür etti.

'Kahramanlık Destanı' adlı şiiri ile Türkiye ikincisi olan Yılmaz, kendisine yardımcı olan bütün öğretmenlerine teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu belirtti.

Okur, konuşmaların ardından Yılmaz'a, çeyrek altın hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Muhabir: Fatih Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler