YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası Gediz'de Başladı

Gediz'de, Liseler Arası Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası başladı.Gediz 2013 Yılı Nike Halı Saha...

2013 Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası Gediz'de Başladı

Gediz'de, Liseler Arası Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası başladı.

Gediz 2013 Yılı Nike Halı Saha Futbol Ligi Turnuvası, 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Halı Saha Tesislerinde başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, 38 takımın katılacağı Nike Halı Saha Turnuvasının 17 Mayıs 2013 tarihinde sonuçlanacağını söyledi.

Turnuva sonunda ilçe birincisi seçilen takımın 02 Haziran 2013 tarihinde Kütahya birincisi ile final maçı yapacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, "Final maçını kazanan takım 7-8 Haziran 2013 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılacak. Türkiye genelinde yapılan Nike Halı Saha Turnuvasını Kütahya ve Gediz ilçesinde bu gün MNA Anadolu Lisesi'nde başlatmış bulunuyoruz. Fen Lisesi hariç orta öğretim okulları turnuvaya iştirak etmişlerdir. Kütahya merkezden toplam 17 takım katılırken, ilçemizden 38 takımın katılması bizleri çok sevindirmektedir. Bu durum, ilçemizde spora olan ilginin iyi bir göstergesidir. İlin yapmaya çalıştığı spor faaliyetine ilçede yarıdan fazla katılım oldu. Bu özveriyle iyi bir başarı elde edileceğini ümit ediyorum. Bizler sporun sadece eğlence olduğunu mağlubiyetinde büyüklük olduğunu sporcularımıza öğretmeye çalışıyoruz. Gediz'e hayırlı olsun. Turnuvaya emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler