YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Performans Programı Meclisten Geçti

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2013 yılı hedeflerinin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.Denizli Belediye Meclisi Kasım ayı...

2013 Performans Programı Meclisten Geçti

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2013 yılı hedeflerinin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

Denizli Belediye Meclisi Kasım ayı oturumları Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında devam ediyor. 2013 Yılı Performans Programı’nı ilgilendiren Mali Hizmetler Müdürlüğünün yazılı gündem maddesi oylama sonunda meclisten geçerek kabul edildi. CHP Grubu Başkanı Teoman Sancar, MHP Grubu Başkanı İbrahim Açıkgöz ve İşçi Partisi Grup Başkanı Gökhan Dikmen, gündem hakkındaki görüşleri aktardı. AK Parti Grubu Başkanı Sezai Günalp de, grubu adına söz alarak 2013 yılı performans programını değerlendirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 4 saat süren görüş ve düşüncelerin bildirmesinin ardından bir konuşma yaptı. 2013 Yılı Performans Programı’nın hazırlanmasına emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Meclis, belki son yılların en uzun oturumlarından birini gerçekleştirdi. Denizli’de 2013 yılında yapılabilecek hedeflerin tartışıldığı, konuşulduğu, önerilerin olduğu bir toplantı yaşadık. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 2013 hedefleri bizleri heyecanlandırıyor. Burada yazılan hedefler, Denizli’yi farklı bir yere götürecek, insanlarımızın daha huzurlu yaşayabileceği bir noktaya götürecek. Bunları inşallah hep birlikte gerçekleştirmek için gayret sarf edeceğiz. İnşallah sağlık, mutluluk ve huzur içinde bu işleri hep birlikte yapalım. Bu ihtiyaçları giderelim. Şehrimiz bir adım daha öne geçsin” dedi.

2013 YILI PERFORMANS PROGRAMI

Denizli Belediyesi’nin 2013 Yılı Bütçe tahminlerinde, planda öngörülen toplam 7 stratejik amaç, "Denizli Belediyesi’nde belirlenen misyonu yerine getirebilmek ve vizyona ulaşmak için insan kaynaklarını, süreçlerini, bilgi sistemlerini, destek hizmetlerini ve mali yönetim sistemlerini geliştirmek suretiyle kurumsal kapasitenin arttırılması, Denizli’nin gelişen ihtiyaçlar çerçevesinde kentleşme altyapısının güçlendirilmesi, sağlıklı, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevrenin oluşturulması, kentin gelişimini de dikkate alan güvenli ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturulması, Sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi suretiyle Denizli halkının sosyal refahının artırılması, kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile Denizli halkının sosyal yaşamının gelişimine katkı sağlanması, Denizli kentinin bölgesel ve uluslar arası rekabet gücünü artırmak" şeklinde sıralandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler