YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2013 Yılının İlk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Siirt Valiliği tarafından 2013 yılının ilk koordinasyon toplantısı yapılırken, toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili...

2013 Yılının İlk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Siirt Valiliği tarafından 2013 yılının ilk koordinasyon toplantısı yapılırken, toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili Mustafa Pala, 2012 yılı yatırımları ile ilgili genel bir değerlendirmede bulundu.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili Mustafa Pala, "2012 yılında ilimiz genelinde toplam 330 proje üzerinde çalışmalar gerçekleşmiştir. Bu projelerin toplam bedeli 1 milyar 209 milyon TL’dir. Söz konusu projelere 2012 yılı için ayrılan ödenek miktarı 282 milyon TL ve dönem sonuna kadar yapılan nakdi harcama 117 milyon TL olmuştur. 2012 ve 2013 yılı başı itibariyle ilimizde yapılan yatırımlar ise şöyle gerçekleşmiştir. Toplam 348 proje üzerinde çalışmalar yapılmış olup, 193 proje tamamlandı, 99 proje devam etmekte ve 22 proje ise ihale aşamasındadır. Projelerin nakdi gerçekleşmeleri yüzde 64, fiziki gerçekleşmeleri ise yüzde 68 olmuştur” dedi.

Siirt'e tahsis edilen ödeneklerin tenkis edilmeden amacı doğrultusunda harcanması, tahsis edilen ödeneklerin hızlı, etkin ve rasyonel bir şekilde kullanılmasını isteyen Vali Vekili Pala amaçlarının, 2013 yılının çok daha verimli geçmesini sağlamak olduğunu dile getirdi. Toplantının sonunda yatırımcı kuruluş müdürlerine tek tek söz veren Vali Vekili Mustafa Pala, koordinasyonu gerektiren hususların not alınmasını istedi. Toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, il müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler