YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 CEV Gençlik Olimpiyat Oyunları Kıta Elemeleri Finalleri

Antalya'da düzenlenen 2014 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Gençlik Olimpiyat Oyunları Kıta Elemeleri Finallerinin ilk gününde grup karşılaşmaları ve eleme turu oynandı.

Antalya'da düzenlenen 2014 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Gençlik Olimpiyat Oyunları Kıta Elemeleri Finallerinin ilk gününde grup karşılaşmaları ve eleme turu oynandı. Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde kurulan 3 sahada gerçekleştirilen finallere kadın ve erkeklerde 18 takım katıldı. Turnuvada Türkiye, bayanlarda ve erkeklerde 2'şer takım ile katıldı. Finallerin ilk gününde sporcular, üçerli ekipler halinde 6 grupta karşı karşıya geldi, bir de eleme turu oynandı. Karşılaşmaları üniversite öğrencileri de takip etti. Finallerde mücadele eden Türk takımlar, Soma'daki maden faciası nedeniyle karşılaşmalara siyah kurdele takarak çıktı. Yarın oynanacak maçların ardından 6 erkek ve 6 bayan takımı, 16-28 Ağustos tarihlerinde Çin'in Nanjing kentinde düzenlenecek 2014 Gençlik Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler