YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı"

Hatay'da, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından ilan edilen "2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı" kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Hatay'da, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından ilan edilen "2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı" kapsamında yürüyüş düzenlendi. Antakya Büyük Parkı'nda düzenlenen etkinlik öncesi basın açıklaması yapan İl Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, modern toplumun en büyük sorunlarından biri olan hareketsiz yaşamın beraberindeki sağlık problemlerine dikkati çekmek için bakanlığın bir çok etkinlik düzenlediğini söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından ilan edilen "2014 Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı" kapsamında ilk olarak "Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyelim" etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirten Tiryaki, tüm yurtta yapılacak yürüyüşün sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Tiryaki, sağlıklı bir yaşamın ilk ve en kolay adımı olan yürüyüşle başlayan bu etkinliği yıl boyunca devam ettirmeyi planladıkalrını söyledi. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de yürüyüşe katılan vatandaşlara adım sayar aleti, su ve simit dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler