YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

İZMİR (AA) - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Arif Uğurlu kazandı.

İZMİR - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Arif Uğurlu kazandı. AA muhabirinin ilçe seçim kurulundan edindiği bilgiye göre, oy sayımı sonucunda, AK Parti 25 bin 419, CHP 22 bin 83, MHP ise 12 bin 195 oy aldı. Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Arif Uğurlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı oldu. - Arif Uğurlu'nun özgeçmişi 1977 Erzurum doğumlu olan Arif Uğurlu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Siyasi hayatına AK Parti Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı, Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulundu. İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi ve Kemalpaşa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır. Mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Arif Uğurlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler