YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

ZONGULDAK (AA) – Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanvekili Musa Yüce, seçim sonuçlarının kente hayır getirmesi temennisinde bulundu.

ZONGULDAK – Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanvekili Musa Yüce, seçim sonuçlarının kente hayır getirmesi temennisinde bulundu. Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, seçimi kazanan bütün belediye başkanlarını tebrik ettiğini bildirdi. Seçim sonuçlarının, huzur, barış ve saadet getirmesini dilediklerini belirten Yüce, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Saadet Partisi olarak bugünden itibaren tercih ettiğiniz bu yönetimlerin yılmaz takipçisi olacağımızı peşinen bildiriyoruz. Yaptıkları hayırlı hizmetlerinde kendilerine destek vereceğimizi, yanlış ve eksik işlerinde ise karşılarında olacağımızı belirterek, bir kere daha bu seçimlerin şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." .

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler