YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Devrek ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre 276 oy farkla belediye başkanlığını kaybeden CHP, oyların yeniden sayılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu.

Devrek ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre 276 oy farkla belediye başkanlığını kaybeden CHP, oyların yeniden sayılması için İlçe Seçim Kuruluna başvurdu. CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde Devrek ilçesinde partilerinin 6 bin 445, AK Parti'nin ise 6 bin 721 oy aldığını belirtti. Bükrü, parti olarak seçim sonuçları konusunda İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunduklarını ifade ederek, "Elimizdeki sandık sonuç tutanakları ile İlçe Seçim Kurulu'nun tutanakları arasında farklılıklar görüyoruz. Bazı tutanaklar sağlıklı tutulmamış. Bu nedenle sayımın yeniden yapılması için itirazda bulunduk" dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre, Devrek Belediye Başkanlığı'nı, AK Parti'nin adayı ve mevcut belediye başkanı Mustafa Semerci'nin kazandığı açıklanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler