YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP Bursa İl Başkanlığı, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İznik ilçelerindeki seçim sonuçlarına ilişkin itirazda bulundu.

CHP Bursa İl Başkanlığı, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İznik ilçelerindeki seçim sonuçlarına ilişkin itirazda bulundu. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İznik ilçelerindeki sandık görevlilerinin uyarısı sonucu bu ilçelerin seçim kurullarına süre dolmadan itiraz dilekçelerini verdiklerini söyledi. Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İznik ilçelerindeki sandıklarda görevli partili görevlilerin sandık seçim listesi ile seçim sonuçlarını gösteren tutanak arasında farklılık olduğunu tespit ettiğini öne süren Çelik, "Sandık görevlisi arkadaşlarımızın uyarısı üzerine Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İznik ilçelerinin seçim kurullarına gerekli itirazı yaptık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler