YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

BİLECİK (AA) - MHP'den Söğüt Belediye Başkanı seçilen Halil Aydoğdu, 5 yıl önce görevi devrettiği Osman Güneş'ten başkanlığı geri devraldı.

MHP'den Söğüt Belediye Başkanı seçilen Halil Aydoğdu, 5 yıl önce görevi devrettiği Osman Güneş'ten başkanlığı geri devraldı. Aydoğdu, MHP İlçe Başkanı Ali Islah ve partililerle İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Aydoğdu ve beraberindekiler, daha sonra Söğüt Belediyesi önünde çiçeklerle karşılandı. Söğüt Belediyesinin eski Başkanı Osman Güneş, makamda gerçekleştirilen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Aydoğdu'yu daha önceden tanıdığını, 5 yıl önce birlikte seçim kazanıp, kaybettiklerini anımsattı. İlçeye 5 yıl hizmet ettiklerini anlatan Güneş, belediyecilik faaliyetlerini Aydoğdu'nun devam ettireceğinden şüphesinin olmadığını kaydetti. Aydoğdu ise Güneş'in 5 yıllık belediye başkanlığı dönemini yakından takip ettiğini aktardı. Güneş'in çalışmalarını takdir ettiğini ifade eden Aydoğdu, gerektiğinde kendisinin tecrübelerinden yararlanacağını dile getirdi. Aydoğdu, 2009 Mahalli İdareler Seçimleri'nde ise Söğüt Belediye Başkanlığı görevini, AK Parti'den seçilen Güneş'e devretmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler