YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçimleri

BİLECİK (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, 2014 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde gireceklerini bildirdi.

Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, 2014 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde gireceklerini bildirdi. İbiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teşkilat olarak seçim startını verdiklerini belirterek, bu doğrultuda da çalışmalara başladıklarını anlattı. BBP'den Bozüyük Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecinin de başladığını dile getiren İbiş, BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden millete hizmet sevdasıyla çalışmalarına başladıklarını kaydederek, şöyle konuştu: "Parti olarak, seçimden seçime insanların kapısına giden bir parti olmadığımız için, günden güne büyüyor ve insanların takdirini topluyoruz. Büyük Birlik Partisi, bir fikir ve misyon partisidir. Biz de bu doğrultuda partimizin kriterlerine uygun bir adayla seçime gireceğiz. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte güç kaybeden bazı siyasi partiler, partimizin kendileri ile ittifak yapacağı yönünde ortaya asılsız iddialar atabilir. Seçmenimizin bu tür söylemlere kesinlikle itibar etmemesini, Bozüyük Belediye Başkanlığı'nı kendi adayımızla almak için seçimlere güçlü bir şekilde gireceğimizi herkesin bilmesini istiyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler