YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçimleri

 AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun'dan başarıyla çıktıklarını ve belediyeyi kazandıklarını belirtti.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İskenderun'dan başarıyla çıktıklarını ve belediyeyi kazandıklarını belirtti. Karasayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçim sonuçlarını aldıklarını ifade etti. İskenderun'un yıllar sonra iktidar partisiyle buluştuğunu ifade eden Karasayar, "Yerel seçimlerde İskenderun'da 52 bin 883 oy ile adayımız Seyfi Dingil belediye başkanlığını kazandı. İskenderun belediyesini kazandık. İskenderun'a hayırlı olsun. Bize verilen oyun önemini biliyoruz. Allah bizi mahcup etmesin. Biz bu yola halkımıza hizmet için çıktık" dedi. İskenderun'un gelecekte adından sıkça söz ettirecek bölgenin parlayan yıldızı haline geleceğini vurgulayan Karasayar, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını kaydetti. Karasayar, İskenderun'un her mahallesine eşsiz hizmet götüreceklerini, kimseyi ayırt etmeden çalışacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler