YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"2014 Yılı Mali Destek Programı" Bilgilentirme Toplantısı

Ereğli ilçesinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından "2014 Yılı Mali Destek Programı" bilgilentirme toplantısı yapıldı. 

Ereğli ilçesinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından "2014 Yılı Mali Destek Programı" bilgilentirme toplantısı yapıldı. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, TSO Konferans Salonu'nda ki toplantıda yaptığı konuşmada, Bir ülkede istikrarın ekonomi için şart olduğunu, Türkiye’de istikrarı bozmak isteyen güçlerin bulunduğunu söyledi. Cumhuriyet tarihi boyunca da ülkede istikrarı bozmak isteyenlerin olduğunu anlatan Tetiker, "Bunlar gelişmekte olan ülkelerin kaderidir. Gelişmiş ülkeler asla ve asla senin gelişmeni istemezler. O nedenle bizler çok çalışmalıyız. Bu çok çalışmanın içerisinde de işte bu destek programları var. Çok iyi takip etmeli, hangi alanlar, hangi kaynaklar var, bunları nasıl verimli kılarız iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu. Toplantıya, TSO üyeleri ve BAKKA yetkilileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler