Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

2015 Doğum Günü Mesajları

Hayatımızda bizler için önemli bir yere sahip günlerden bir tanesi de doğum günlerimizdir. Doğum gününde atılan her mesaj yüzümüzü güldürmektedir. Sizler için hazırlamış olduğumuz en g&

2015 Doğum Günü Mesajları

2015 Doğum Günü Mesajları

Hayatımızda bizler için önemli bir yere sahip günlerden bir tanesi de doğum günlerimizdir. Doğum gününde atılan her mesaj yüzümüzü güldürmektedir.
Sizler için hazırlamış olduğumuz en güzel ve en anlamlı 2015 doğum günü mesajlarını sizler ile paylaşmaktayız.
Diliyorum ki yeni yaşın sana mutlulukların en güzelini sunar, başarı merdivenlerini tırmanırsın birer birer. Yüzün hep güler ve neşeni asla kaybetmezsin. Sevgi dolu mutlu olman dileği ile Mutlu Yıllar.
Dikkat dikkat yeni gelen bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler ve öpücükler içermektedir. Bir dakika için seni düşünen ve yaşamının senin etrafında döndüğünün sevincini hisset ve gülümse!Mutluluğuna sıkı sıkıy6a sarıl ve ümidini koskoca bütün yıl boyunca yitirme. Aşk hayatında, parada ve sağlıkta her zaman kazanman dileği ile İyki Doğdun.
Sensiz geçen bir hayatta kimin için Dostum eklimesini en iyi şekilde kullanıp hissedebilirdim bilmiyorum. İyki Varsın Dostum.
Saat 00:00 doğum günün kutlu olsun doğum gününü ilk kutlayanm ben olmak istedim canım.
Bulutları yırtarak doğduğun gün güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatıma. Tüm ömrün boyunca sevgiyle kal sevgiyle yaşa. Nice Yıllara.
Sensizlik kavramı yok olmak kadar acı verici, nefes kadar gerekli, canımın için kadar değerlisin, yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor olmakta İyiki Doğdun Herşeyim.

En Çok Aranan Haberler