KADIN

2015 modasının en riskli hareketleri

2015 modasında bizi neler bekliyor?

2015 modasının en riskli hareketleri

Yeni sezonda stilinize sıra dışı bir görüntü katmaya ne dersiniz? Bugüne kadar giymeye cesaret edemediğiniz kıyafetlerinizi ya da sıkıcı bulduğunuz trendleri tekrar gözden geçirin. 2015 sezonu bizi riskli seçimler yapmaya itecek!

2015 modasının en riskli hareketlerini derledik. Bakalım, bu trendlere kimler ayak uydurabilecek?



Baştan aşağı kırmızı giyinmek

Tutkunun ve güvenin rengi olan kırmızı, yeni sezonda gardıroplarımızda kendine geniş bir yer bulacak. Baştan aşağı kırmızı giyinmek 2015 modasının en dikkat çekici trendlerinden biri. Ancak monokrom bir stil yaratırken, sizi olduğunuzdan iri gösterecek parçalardan uzak durun.



Kabanın üzerinden kemer takmak

Kaşe kabanın üzerinden kemer takmak, 2015'in en şık trendleri arasında diyebiliriz. Kabanın kapattığı vücut kıvrımlarınızı kemer sayesinde ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak oversize kabanlarınızda kemer kullanırken aşırı bir görüntü yaratmamak için kemerinizi oldukça sade seçmeye özen gösterin.



Topuklu ayakkabı içine çorap giymek

Topuklu ayakkabının içine pamuklu çorap giymek, moda uğruna alınacak en büyük risklerden biri de olsa, bu sezon her yerde karşınıza çıkacak. Ayakkabınızın formu ister stiletto olsun ister dolgu topuk... Bu sezon tüm cesaretinizi toplayın ve stil ikonu gibi görünmek için en az bir kez ayakkabınızın içine çorap giyin!



Kabarık maksi etekler

Ayak bileğinde biten kabarık etekler, bu sezon modada prenses havası estirecek. Geçtiğimiz ilkbahardan bu yana sokak modasında karşımıza çıkan kabarık etekler, sizi stil ikonu gibi de gösterebilir, son derece rüküş bir havaya da bürüyebilir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta renkli eteğinizi sade parçalarla kombinlemek. Basic bir siyah bluz, pembe maksi eteğiniz ve siyah stilettolarınız çabasız şıklık için yeterli.



Baştan aşağı deri giyinmek

Baştan aşağı deri parçalar giyinmek, her moda tutkunun mutlaka denemesi gereken stillerden biri. Giymesi biraz cesaret gerektiren deri parçalar, 2015 sezonunda stilinizde "Kedi Kadın" havası estirecek.



Maskülen çizgiler

Maskülen ince çizgili kıyafetlerin 80'lerde kaldığını düşünüyorsanız, bu fikrinizi bir kez daha gözden geçirin. İnce çizgili maskülen parçalar, oversized paltolar ve pantolonlar yeni sezonda yeniden hayatımıza giriyor. İster ofiste ister sokak modasında bu çizgileri rahatlıkla kullanabilirsiniz.



Zarf etekler

Zarf etek olarak adlandırılan ön kısmı yırtmaçlı etekler, kusursuz şıklık için mutlaka giyilmesi gereken parçalardan. Diğer stiller gibi büyük bir risk gerektirmeyen zarf etekler, deri ceket ve örgü kazaklar gibi basic parçalarla birleştiğinde ortaya harika bir görüntü çıkıyor.



Dudak deseni

Geçtiğimiz sezonda çiçek desenleri ve hayvan figürü baskılı parçalara dolabımızda çokça yer açtık. Peki, sıra dışı bir deseni stilinizde kullanmaya ne dersiniz? Dudak deseni, 2015 sezonun en renkli favori trendlerinden biri olacak.

En Çok Aranan Haberler