YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri

21 Yaş Altı 2015 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında, Yunanistan ve Polonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

21 Yaş Altı 2015 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında, Yunanistan ve Polonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü. Milli oyuncular, grup eleme maçlarının oynanacağı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda, teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde antrenman yaptı. İdmanın basına açık bölümünde milliler, top kontrolüyle çalışmaya başladı. İdmanda daha sonra ise dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman bundan sonra basına kapalı gerçekleşti. Hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak Ümit Milli Takım, cuma günü Yunanistan ile Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 18.30'da karşılaşacak. Milliler, 15 Ekim Salı günü de Polonya ile mücadele edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler