KADIN

2015 yılı Mayıs ayı burç yorumları

Mynet Astroloji Danışmanı İremsu 2015 yılının Mayıs ayı burç yorumlarını sizler için paylaştı. Mayıs ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Mayıs ayı burç yorumları...

 2015 yılı Mayıs ayı burç yorumları

Mayıs ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? 4 Mayıs'ta meydana gelecek Dolunay finansal konularda burcunuzu nasıl etkileceyek? Mynet Astroloji Danışmanı İremSu 2015 yılı Mayıs ayında burçlarda gerçekleşecek olan değişimleri yorumladı. İşte 2015 yılı Mayıs ayı burç yorumları...

2015 yılı mayıs ayı burç yorumlarınızı izleyin...

Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Finansal ilişkiler yönünde etkileri olacak. Abartılı kararlar vermememiz gereken bir dönem. Başkaları kendi çıkarları için sizin hakkınızı arka plana atmaya çalışabilir. Aşk hayatımızda da güven ve istikrar ilkesini gözetmemiz gerekiyor. 8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başladığında sizler için gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz. 12 Mayıs tarihinde Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor ve o gün Merkür'ün gölgeli günleri de devreye giriyor. Eğitimden ticarete, satıştan pazarlamaya kadar her türlü plan ve projenin çok akıllı bir şekilde yapılması gerekiyor. 18 Mayıs tarihinde Yeniay, boğa burcunda oluşacak. Mali konuların, girişimlerin ciddi anlamda ele alınması, onarılması, eksikler varsa tamamlanması gerekiyor. Oluşan Yeniay duygusal meseleleri halletmek amaçlı iletişim yolunu bizlere gösteriyor. 19 Mayıs - 12 Haziran tarihlerinde Merkür'ün geri hareket dönemindeyiz. Bu dönemde iletişim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, bilgi işlem ağımız gibi iletişimin bütün aksanlarında akıllıca bir gözden geçirmeye ihtiyaç var. 21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Bu dönemde çevre ilişkileri önemli. Yaşadığımız topluma ve toplumdaki eksikliklere bakacağız. Kardeşlerimizle ilgili işlerimize de ağırlık verebiliriz.

Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde boğa burcunun karşıt burcunda bir Dolunay oluşacak. Dolunay tamamlanma bir final anlamında ele alınır. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda karşı tarafın bize yaklaşımlarını inceliyoruz.
Aile olma isteğinin ön plana çıktığı bir dönem. Bitmiş ilişkilerimizle ilgili kin ve öfke varsa bunlardan kurtulmamız lazım. Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlıyor. Boğalar için daima arzu ettikleri enerjik bir dönemdir. Çünkü boğalar sahip oldukları her şeyi korumayı amaç edinmişlerdir. Yakın çevremiz, ailemiz dışındaki insanlar görüşmeye, samimi olmaya değer mi diye sorgulayacağımız bir dönem. 12 Mayıs tarihinde kazanç evinizde. Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Ancak Merkür'ün gölgeli günleri ile örtüşmektedir. Mali konularla ilgili akıllıca düşünüp acele kararlar vermememiz lazım. 18 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde Yeniay meydana gelecek. Kişisel girişimlerinizde bir huzur, güven duygusu oluşacak. Ancak finansal ilişkilerimize çok akıllıca bakmamız lazım. 19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileme hareketine başlıyor. Bütçe düzenlemeleri ve hesaplamalar için çok önemli bir dönem başlıyor. Yarım kalan plan ve projelerin üzerinde durulması gerekiyor. Tutumlu davranmamız da yarar olan bir dönem. 21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlayacak. Yine finans konuları gündemde olacak. Kişisel anlamda durumumuza bakacağız. Yaptığımız yatırımlarla ilgili çok acele kararlar vermemiz lazım.

İkizler Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay oluşacak. Çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağımız bir dönem olacak. Karşılıklı ilişkide olduğumuz kişiler kendi çıkarlarını ön planda tutabilirler. İlişkilerimizi iyi gözlemlememiz gerekiyor. 8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlayacak ve mali kazanç konularında etkili bir geçiş olacak. Koruma ve kollama duygusu parasal ilişkilerde olsun ikili ilişkilerde olsun hep güçlüdür. 12 Mayıs tarihinde Mars, burcunuzda seyrine başlayacak. Kişisel kararlarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. İş ilişkilerimizde, ailevi ilişkilerimizde, ikili ilişkilerimizde geçmişe dönüp neler yaşadığımıza bir bakmamız gerekiyor. Plan ve projelerimiz tekrar tekrar kontrol etmemiz de fayda olan bir dönemden geçiyor olacağız. 18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. Maddi ve manevi güvenlik anlamında oldukça önemli bir dönemden geçeceğiz. İkili ilişkiler konusunda huzur ve güven aradığımız bir dönem. 19 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında Merkür geri harekete başlıyor. Yeni bir bakışa açısıyla hayata bakmak, yenilikler istediğimiz bir döneme geçiyoruz. İş hayatımızda ki gelişmeler dikkat etmemiz gerekiyor. Attığımız her adımı kontrollü bir şekilde atmalıyız. 21 Mayıs tarihinde güneş, burcunuzda seyrine başlayacak. Yaptığımız işlerde istikrarımızın çok önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Vereceğiniz kararlar ve planlamaların, kontrollerin meyvelerini haziran ayında alacaksınız.

Yengeç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Aşk hayatımızla ilgili varsa çocuklarımızla ilgili, kendi yaratıcı hissedeceğimiz bir dönem başlıyor. İlişkilerimizdeki sorunları da bu Dolunay ortaya koyacaktır. Akıllıca kazanç elde etmemiz gereken bir dönem. Geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. 8 Mayıs tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. Hem ailevi konularda hem ikili ilişkilerde güvenilirlik ve sağlamlık olgusunu gözetmeniz gerekiyor. İyi niyetinizi suiistimal eden kişilere karşı güven ve istikrar ilkesini iyi uygulamamız gerekiyor. 12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. İki yönlü huzursuzlukların olmaması için bizim de kendimize çok fazla dikkat etmemiz gerekiyor. 18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. Sağlamlık, istikrar, güven ilkesi burada da geçerli. İş hayatımız ve psikolojik konularda etkili olacaktır. Mali konularda ileriye dönük planlar yapmamız gerekiyor. Birazda kendi çıkarlarımızı gözetmemiz lazım. 19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür ikizler burcunda geri hareketine başlayacak. İletişim, haberleşme konusunda görüştüğümüz kişileri gözden geçirmeliyiz. Pozitif insanlara yakın durmanızda fayda var. Geçmişe dair bazı gelişmeler tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Dostunuza ve düşmanınıza bir bakarak gözden geçirerek her şeyi paylaşmamalı sırlarınızı herkese vermemelisiniz. 21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlayacak. Kendinize ve değerlerinize sahip çıkmanız gereken bir dönem. Güvenmediğiniz insanlarla konuşmamalısınız. Projelerimiz ve planlarımız üzerinde düşünmek için kendimize vakit ayırmalıyız.

Aslan Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunayda ailevi meseleler vurgulanacak. Miras işleri ya da evinizde herhangi bir tadilat ile ilgili olaylar ele alınacak. Güven unsurunu öne alarak bu Dolunaya bakacağız. İş hayatımızla ilgili meselelerde çıkarlarımıza bakmamıza gerekiyor. Tüm ilişkileriniz bütün detaylarıyla ele alınıyor. 8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerimizde ve hayata doğru düşüncelerimizde daima içimize dönüp ne istediğimizi aramalıyız. Eskiyi tatlı anlarıyla hatırlayıp özleyebiliriz. İçimize attığımız sıkıntılarımızı da sağlığımızı düşünerek dostlarımızla paylaşmalıyız. 12 Mayıs tarihinde Mars, ikizler burcunda seyrine başlayacak ve aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri de başlayacak. İleriye dönük hedeflerimiz hakkında şuan ki mevcut durumu gözden geçirmeliyiz. Atmak istediğimiz adımların ne kadar tutarlı ve dengeli olduğunu defalarca kontrol etmeliyiz. 18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşuyor. Çalışma hayatımız, kariyerimizde yaşadığımız toplumla ilişkilerimizde yeni adımlar atmak istiyoruz. Yeni sosyal ortamlara girme yönünde nasıl bir plan yapıyoruz sorusu bizim için çok önemli. 19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileme dönemine geçiyoruz. İletişim trafiğimizde ne söylendiğine ve hangi sözlerin verildiğine dikkat etmemiz gerekiyor. Eski bir işin yenilenmiş hali ile karşımıza çıkması mümkün. Gereksiz arkadaşlıklardan uzak durmalıyız. 21 Mayıs tarihinde güneş ikizler burcunda seyrine başlıyor. Plan ve projelerimize bakarak, ajandamızı kontrol ederek, etrafımızdaki insanlarla kişisel anlamda farklılıklarımızı ölçerek, bu dönemi olumlu bir şekilde geçirebiliriz.

Başak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay etkileşimi var. Bu Dolunayda yöneticiye baktığımız zaman karşıt burcumuzda ilerlediğinden bizim için iletişim, yolculuklar, yakın ilişkilerimizin dikkatli bir şekilde gözden geçirildiği bir Dolunay bu. Bazı insanlarla yol ayrımına gelinebilir. Biraz tatminsiz, duygusal olduğumuz bir Dolunay olabilir. Bu Dolunay'da güçlü olma arzumuz çok yüksek. 8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyir halinde olacak bu bizler için koruma ve kollama duygumuzun etkili olduğunu gösteriyor. Değer verdiğimiz insanlar bize değer versin yanıltmasın istiyoruz. Aşk hayatımız veya çocuklarımızla ilgili konularda ayaklarımızın sağlam yere basmasını istediğimiz bir geçiş bu. 12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcunda kariyer evimizde etkili olacak. Kimimiz için bu yaşadığımız toplum ve değerlerimiz için de bir harekete geçme arzusu için yoğun olduğu zaman. Fakat aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri dereye giriyor. Bu ikisini birlikte harmanladığımız zaman yarım kalan işlerimizi tamamlama anlamında önemli. 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Görünümleriyle birlikte ele aldığımız da farklı iş, proje arayışlarımız var. Geçici işler yerine, kalıcı temeli sağlam olan işlere adım atmak lazım. Bu Yeniay'da kariyer ve ev hayatımız da vurgulanıyor. Unutmamak gerekir ki Merkür gerileme hareketi döneminde olacağımız için düşünmeden karar vermeyelim. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında yöneticiniz Merkür geriliyor. Bu dönemde özellikle kariyer bakımı konusuyla önemli. Çünkü şuandaki mevcut duruma bakmak, projelerimizi gözden geçirmek, eksiklerimizi giderme açısından olumlu olur. 21 Mayıs Güneş İkizle devreye girecek. Merkür'ün geri hareket dönemine rastladığı için olumsuz görmüyorum.

Terazi Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde kazanç eviniz de oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunayda en önemli olgu finansal ilişkilerin mutlaka ele alınması. Kazanç anlamında ki konuların ve kimlerle ilişki içerisindeysek bu kişilerinde maddi ve manevi bir gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. İlişkilerde ise alışverişler problemli olabilir. Bütün bu zayıf noktaların ortaya çıktığı bir Dolunay diyebiliriz. Dolunayın görünümlerine de baktığımızda ileriye yönelik olarak bütün ilişkilerin bütün bir ele alınmasını gerektiriyor. Bu Dolunay da en önemli konu güç ve kontrolümüzü yeniden kazanmamız anlamında hareket etmektir. 8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında mesleki konular üzerinde hassasiyet taşıyor olabiliriz. Ailevi hayatımız ve kişisel anlamda ki bütün yeni adımlarımız için de kıymetli. 12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcuna seyrine başlıyor ve aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri etkili olacak. Bu dönemde mevcut sorunları aşmak için yeni adımlar atmak isterken yanlış işlere kalkışmamak lazım. İki yönlü davranışlardan, iki yönlü konuşan insanlardan uzak durmak gerekiyor. Dengesiz duran her şeyin de mutlaka ele alınması lazım. Bütün bunların sonucunda ancak dönemi olumlu şekilde değerlendirebiliriz. 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda seyrine başlıyor. Ayın başında Akrep'te finansal ilişkilerimiz önemli demiştik, bu Yeniay Boğa'da ise tamamen odaklanacağımız alan yatırımlar, gelecekle ilgili hedeflerimiz. Bir yandan da haberleşme, iletişim anlamında bir takım insanlarla görüşebiliriz. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareketi başlamış olacak. Bu geri hareket döneminde ise eğitim, iş gibi konularında olsun, gündelik hayatımızda olsun insanlarla olan tüm ilişkilerimizde opsiyonlu düşünmekte fayda var. Başkalarının da düşüncelerine saygılı olmamız gerekiyor. 21 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler seyri dereye giriyor. Bu dönemde bilgilenmeye çok önem vererek geçirmek önemli.

Akrep Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde burcunuzda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay özellikle kişisel anlamdaki dış dünyayla olan bağlantılarınız için kıymet taşıyor ve 2 konuyu da beraberinde etkiliyor. İkili ilişkiler ve mesleki konular. 8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında bizler için en önemli konu yurdumuz, ülkümüz, düşüncelerimiz, ideallerimiz çok kıymetli. 12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcunda seyrine başladığında özellikle miras, hukuk, yatırımlar, ilerisine yönelik düşündüğümüz her şeyin çok dikkatlice gözlem altına alınmasına gerekecek. Aynı gün Merkür'ünde gölgeli günleri başlıyor. Demek oluyor ki hesaplamadan hiçbir yatırım aracını doğru ve etkili bulamayız. 18 Mayıs tarihinde YeniAy Boğa burcunda ilişki eviniz de oluşacak. Bu arada bizimde çok gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu YeniAyda ilişkimizin niteliği çok önemli. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu dönemde mali ortaklıkların, ikili ilişkilerde ki paylaşımların gözden geçirme süreci. 21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Kişisel merkezinizde bilincin ve aklın en azami ölçüde özenle ele alınması gereken bir süreç olduğunu söylemek gerekiyor.

Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay olacak. Bu Dolunay özellikle iç dünyamızda ilişkilerimizi gözden geçirdiğimiz bir Dolunay. Bizim bu Dolunay'da ruhumuzu üzen, bizi kıskaç altına alan meselelere artık bakma vaktimiz geliyor. 8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak bu geçişte ise ikili ilişkilerimizde bir muhasebeden geçirmemiz gereken bir zaman dilimi. 12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. Aynı günde Merkür'ün gölgeli günleri başlıyor. Bu dönemde bize muhalif davranan kişilerle muhatap olduğumuzu görüyoruz. 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluştuğunda iki konu çok önemli. Birincisi çalışma hayatımız, ikincisi ikili ilişkilerimiz. Bir yanıyla iki yönlü bir parantez içine alıyor durumumuzu. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri harekette. Her geri hareket bir durup ahvalimize bakma durumu ise yaylar olarak ilişkilerimize bakmak gerekiyor. 21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizlerde seyredecek. Kişisel merkezimizde yine beraberlik ve iş ortaklığı meseleleri ele alınması lazım.

Oğlak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay olacak. Bu Dolunay'da ilerisi adına daha maddi ve manevi adına rahatlamak amaçlı işlere önem veriyoruz. 8 Mayıs tarihinde Venüs karşıt burcumuzda seyrine başlayacak. Bu geçişte sadece ikili ilişkiler değil kişisel anlamda ki bütün yeni adımlar veya kariyer anlamında ki konular üzerinde de ileriye dönük düşünmek lazım. 12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. Her şeyin ardına bakmak, görüneni değil görünenin arkasında ki önemliydi. Sağlığımız, iş hayatımızda ki konular üzerinde duracağız. 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Bu oluşumun hemen akabinde bir etkisi daha var ki iş hayatımız, işle ilgili konularda bizi rahatsız eden konuları ele almamız bakımından önem taşıyor. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında çalışma evimizde bir gerileme hareketi var. Gölgeli günler içerisinde, yarım kalan işlerin tamamlanması bakımından olumlu sonuçlanabilir. Kişisel anlamdaki aktiviteler gözden geçirilebilir. 21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizlerde seyredecek. İletişim önemli. Sağlık kontrollerimizi bu dönemde de ihmal etmemeliyiz.

Kova Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay tamamıyla iş hayatımızı ilgili meseleleri vurguladığı gibi, Dolunayın hareketlerine baktığımız zaman hem yuvamız hem de ikili ilişkilerimiz anlamında etkili olduğunu görüyoruz. 8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Venüs ikili ilişkilerle birebir alakalı; ancak çalışma hayatımızda ilgili alanda etkili olduğu için iş ortamında ki ilişkilerde önemli konuma geliyor. 12 Mayıs tarihinde Mars aşk evimizde seyrine başlıyor. Aynı gün Merkür'ün de gölgeli günleri devreye giriyor. Yaş gruplarına göre baktığımızda genç yaşta ki kovaların iki yönlü kararları var; fakat Merkür'ün gölgeli günlerinde kaldıkları için çelişkide kalabilirler. Orta yaşta olanlar için çocuklarıyla ilgili dengeli ve akıllı hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda doğacak. Bu Yeniay iki yönlü çünkü bir yanıyla ailevi ilişkileri vurguluyor. Ailemizi ve değerlerini çok önemsiyoruz. Diğer yönüyle de çocuklarımızı ve ileriye dönük etkilemesi. 19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. Geri hareket döneminde hemen bir ilişkiye başlamak ya da tutarsız, dengesiz ilişkiler içerisinde kendimizi kaybetmemiz gerekiyor. 21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu seyirde de yine aşk, ikili ilişkiler konusunda, kişisel anlamda ki konular üzerinde olacağı için yine Merkür'ün geri hareketini düşünerek bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor.

Balık Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumları

4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çevre ilişkilerinin ele alındığı ve sonuçlandığı bir dönem olacak. Attığımız adımın ve sonucun verimli olması çok kıymetli. Girişimlerde bulunurken artı ve eksileriyle ele almamız gerekiyor. Başarı güdümüz nedeniyle hırslı olduğumuz bir dönem. 8 Mayıs tarihinde Venüs, Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Kişinin nostaljik duygularının çok fazla baskın olduğu bir dönem olacak. Ailevi meseleler daha fazla etkili olacaktır. Sevdiğimiz adamı ya da kadını daha çok sahiplendiğimiz bir ilişkimiz yok ise de sevgiye ilişkiye ihtiyaç duyduğumuz bir dönem geçireceğiz. 12 Mayıs tarihinde Mars evimizde seyrine başlıyor. Oturduğumuz yer ile ilgili kararlar alabiliriz bu konuda dikkatli olmalıyız. Aile içi iletişimi çok fazla önemsemeliyiz. Planlarımız konusunda karar verirken çok acele etmemeliyiz. 18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. İstikrar ve güven konusunda çevremizde oluşacak yeni insanlara dikkat etmeliyiz. Duygularımıza bakmalıyız. Hoşumuza gitmeyen konuları içimize atmamalıyız. 19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. İkili ilişkilerimiz ailevi meselelerimizin ev içinde görüşülmesi ve üzerinde hesaplanması lazım. Hızlı sonuç alamadığımız konularda olumsuz düşünmemeli sabır göstermeliyiz. Yarım bıraktığımız işlerimize dönmeliyiz. Sabırsızlığımız yanlış kararlar vermemize neden olabilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Kişisel anlamda bütün meselelerimizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. Mayıs ayında bütün burçlarda olduğu gibi mantıklı davranmanın ilerisi için çok önemli olduğu ve olumlu katkı yaptığı gözlemlenebiliyor.

En Çok Aranan Haberler